Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: "Οι φωνές μας να δώσουν έξτρα κίνητρο στην ομάδα"

Ανακοίνωση των Πανθηρων για το πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά: Όταν είσαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ...

Ανακοίνωση των Πανθηρων για το πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά:

Όταν είσαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, το γνωμικό "επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς", ηχεί συνέχεια μέσα σου.

Ικανός για τις μεγαλύτερες χαρές αλλά και ανείπωτες πίκρες. Αυτό έχουμε διαλέξει για συντροφιά μας.

Σαν την ίδια την ζωή. Δύσκολη, όμορφη, συναρπαστική.

Αύριο, όπως εκείνες τις μέρες του '83 ή του '84, μια ακόμα μάχη μας περιμένει. Αυτή την φορά, σε σχέση με τότε, μέσα στο γήπεδο για τους παίκτες, έξω από το γήπεδο για εμας.

Αλλά, μολονότι δεν μπορούμε να δούμε την αγάπη μας, θέλουμε να την νιώθουμε, να την εισπνέουμε, να την ακούμε (έστω και αχνά).

Για τον λόγο αυτό εμείς θα είμαστε έξω από το γήπεδο, με σκοπό οι φωνές μας να περάσουν μέσα και να δώσουν στην ομάδα ένα έξτρα κίνητρο.

Στις 19:30 με τις οθόνες βαλμένες έξω από τον Σύνδεσμο, γεμίζουμε τα πεζοδρόμια, κλείνουμε τους δρόμους, τραγουδάμε και στο τέλος, όπως έχουμε μάθει 130 χρόνια τώρα, με τις γροθιές υψωμένες στον αέρα πανηγυρίζουμε τη νίκη.

Ραντεβού στην αγίου Ανδρέου αύριο, όλοι μια παρέα, για τη μεγάλη μας ιδέα. Ελάτε να γίνουμε ένα κυανέρυθρο ποτάμι που θα φέρει τη νίκη και την χαρά στα πρόσωπά μας.

Σάββατο 19:30, Panthers Club

Θα λειτουργήσει bar οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα του αδερφού μας, τον οποίο στηρίζουμε και σύντομα περιμένουμε να είναι και πάλι κοντά μας. Κράτα γερά Γιωργάρα!

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα των παιδιών, Μικρασιάτες est. 2020. Όσες περισσότερες εστίες Πανιώνιας αγάπης, τόσο το καλύτερο για τον αγαπημένο μας Σύλλογο. Οργανωθείτε, βοηθείστε, συμμετέχετε. Δεν έχει σημασία σε ποιον Σύνδεσμο. Σημασία έχει να είμαστε όλοι ενεργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια