Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η χειρότερη εμφάνιση στο... χειρότερο σημείο!

Ένας αγνώριστος Πανιώνιος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των play out, ένας Πανιώνιος που όπως φάνηκε λύγισε από το άγχος του, ηττήθηκε...

Ένας αγνώριστος Πανιώνιος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των play out, ένας Πανιώνιος που όπως φάνηκε λύγισε από το άγχος του, ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας από τον πιο αποτελεσματικό Παναιτωλικό και πλέον η υπόθεση παραμονή -εφόσον δεν προκύψει αναδιάρθρωση- έχει δυσκολέψει πάρα πολύ!

Οι κυανέρυθροι δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο, δέχτηκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και αν και είχαν σημαντικές ευκαιρίες στην "επαάληψη" δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε με πέναλτι, μετά από υπόδειξη του VAR και απόφαση του Ευαγγάλου, ενώ το δεύτερο μπήκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Έτσι ο Πανιώνιος παραμένει στους 22 βαθμούς, ο Παναιτωλικός ξέφυγε στους 26, ενώ η Ξάνθη που ηττήθηκε στην έδρα της από τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε στους 23'.

Την τελευταία αγωνιστική σε περίπτωση που ηττηθεί η Ξάνθη στη Λάρισα, ο Πανιώνιος ακόμα και με την ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο αποφεύγει την τελευταία θέση. Αν φέρει ισοπαλία η Ξάνθη, τότε ο Πανιώνιος χρειάζεται νίκη στο Περιστέρι για να πάρει την θέση των μπαράζ. Σε περίπτωση νίκης της Ξάνθης, τότε ότι και να γίνει στο Περισρέρο ο Πανιώνιος τερματίζει τελευταίος!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Πανιώνιος δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο. Η ομάδα του Βόκολου εμφανίστηκε πολύ αγχωμένη, χωρίς να μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα και κυρίως με στημένες φάσεις προσπαθούσε να γίνει απειλητικός.

Από πλευράς Πανιωνίου ο Τσιλούλης ήταν ιδιαίτερα κινητικός, όμως δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει.

Στο 39' o Ευαγγέλου, αφού πρώτα τον ειδοποίησαν από το VAR, πήγε να δει από μόνος του το ριπλέι, όπου τελικά αποφάσισε να δείξει πέναλτι, σε χέρι του Ευαγγέλου, μετά από κοντινή κεφαλιά του Ρόσα. Μία φάση που στην ροή του αγώνα δεν εγίνει αντιληπτή από κανέναν, ούτε από τον ίδιο τον διαιτητή, ο οποίος γύρισε πίσω την φάση για να υποδείξει το πέναλτι.

Στο 40' ο Μπαϊροβιτς ευστόχησε από τα 11 βήματα, παρά την σωστή γωνία που έπεσε ο Κότνικ και έτσι έγινε το 0-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανιώνιο. Οι φιλοξενούμενοι στο 49' κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ο Τζανακάκης έδωσε στον Ρόσα, αυτός του επέστρεψε την μπάλα και ο Έλληνας μπακ από το ύψος της περιοχής νικάει με σουτ τον Κότνικ για το 0-2.

Στο 55' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει το σκορ. Μετά από λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού, ο Λυμπεράκης γυρίζει στον αμαρκάριστο Κόρμπο, ο οποίος κάνει τραγικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να φέυγει πολλά μέτρα άουτ. Πραγματικά τεράστια ευκαιρία!

Στο 68' οι κυανέρυθροι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αραμπούλι έκανε την κοντινή προβολή, με τον Φερνάντες να μπλοκάρει!

Έως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, ο Πανιώνιος ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Τελικό σκορ 0-2, με το "διπλό" του Αστέρα στη Ξάνθη να δίνεξ ελπίδα στον Ιστορικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας (46' Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπανικολάου, Οικονομίδης (46' Άρσε), Μαξίμοβιτς (83' Γρίβας), Λυμπεράκης (71' Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντες, Τζανακάκης (73' Μιμίτο), Κωνσταντόπουλος, Παρράς, Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Ρόσα, Μπαΐροβιτς (64' Τσιγγάρας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια