Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλλάζει όνομα και... σελίδα η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου (photo)

Αλλάζει όνομα η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου. Όπως ανακοινώθηκε, την Δευτέρα (6/7), στο ημίχρονο του αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΛ, θα γίνει ...

Αλλάζει όνομα η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου. Όπως ανακοινώθηκε, την Δευτέρα (6/7), στο ημίχρονο του αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΛ, θα γίνει ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του συνδέσμου, για να προκύψει το νέο όνομα.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Δευτέρα, 6 Ιουλίου, στις 17:30

Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ!!!

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα δίνει τον κρισιμότερο αγώνα και η παραπάνω ώρα σηματοδοτεί το ραντεβού μας για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γηπεδική ατμόσφαιρα μια ακόμα νίκη στον δρόμο για την παραμονή!

Εμείς όμως, έχουμε κι άλλες δουλειές!
Όλα τα ενεργά μέλη θα είναι παρόντα, καθώς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για το νέο μας ονομα!!!

Πριν την έναρξη καταθέτουν όσα ενεργά μέλη θέλουν την δική τους πρόταση ώστε η ψηφοφορία να γίνει όπως η κάθε μας κίνηση ως τώρα αλλα και στο μέλλον, Πανιώνια, Ενωτικά και Δημοκρατικά.

Το όνομα αυτό θα μας ακολουθεί, θα μας στηρίζει και θα το στηρίζουμε με γνώμονα ΠΑΝΤΑ το δόγμα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ και το ρητό μας Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Γι αυτό σκεφτείτε καλά και καταθέστε την πρόταση σας!!!

Πανιώνιοι, Πανιώνιες, η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου την Δευτέρα αλλάζει σελίδα και το πρώτο κύμα έχει σκάσει στον ύφαλο. Σκοπός μας, τα κύματα να ακολουθούν το ένα το άλλο, και το Πανιώνιο τσουνάμι να πνίξει τις κυανέρυθρες καρδιές των απανταχού Πανιώνιων.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!!!

Καλή επιτυχία στον Λεωνίδα Βόκολο και τα παλικάρια του!!! Η στήριξή μας σε τέτοιες υπερπροσπάθειες είναι υποχρέωσή μας. Η επιτυχία είναι δεδομένη!

Καλή ψηφοφορία αδέρφια!"

Δεν υπάρχουν σχόλια