Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καταγγελία στην ΕΕΑ ο Πανιώνιος κατά της Ξάνθης

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απευθύνθηκε ο Πανιώνιος, καταγγέλλοντας ουσιαστικά την Ξάνθη για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας...

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απευθύνθηκε ο Πανιώνιος, καταγγέλλοντας ουσιαστικά την Ξάνθη για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ. Μια υπόθεση που μετά το CAS επέστρεψε στην ΕΕΑ, η οποία πλέον καλείται να αποφασίσει εκ νέου για το θέμα.

Θυμίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους 7 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί, η Ξάνθη όμως έμεινε με το -7, καθώς δεν είχε πάρει την απόφαση να μην προσφύγει στο CAS.

Τώρα η Ξάνθη μετά την απόφαση του CAS ζήτησε από τη Super League 1 να μην επικυρωθεί η βαθμολογία έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του όμως ο Πανιώνιος, όπως είχε φυσικά το δικαίωμα από την στιγμή που τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη για πολυιδιοκτησία. προσέφυγε στην ΕΕΑ για το θέμα αυτό ζητώντας να μην αλλάξει το καθεστώς και βεβαίως την εκ νέου τιμωρία της από την στιγμή που δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Φυσικά, να αναφέρουμε πως την τελευταία αγωνιστική των play out Πανιώνιος και Ξάνθη θα παλέψουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Ο Ιστορικός χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε σχέση με την Ξάνθη που αγωνίζεται στη Λάρισα με την ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια