Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Ανδρών: Κυανέρυθρος ο Μακράκης

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για το τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι απέκτησαν τον Δήμο Μακράκη, ο οποίος είναι 24 ετών και αγωνίζετα...

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για το τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι απέκτησαν τον Δήμο
Μακράκη, ο οποίος είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή Δήμο Μακράκη.

Ο 24χρονος αθλητής θα ενισχύσει από τη θέση του ακραίου, το συγκρότημα του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, στην απαιτητική χρονιά που έρχεται, στα γήπεδα της Pre-League.

Ο Δήμος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό στις «πλάτες» του. Από το 2010 έως και το 2014 αγωνίστηκε στον Ασκληπιό Τρικάλων και έπειτε έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Εκεί έμεινε για δυο σεζόν (2014-2016), όπου και πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ το 2015, και του πρωταθλήματος Ελλάδος το 2016.

Μετά τον ΠΑΟΚ, σειρά είχε ο Νέστωρ Θεσσαλονίκης (2016-2017), ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, αγωνίζοταν με επιτυχία στην ομάδα της ΧΑΝΘ, στο βόρειο όμιλο της Α2 Κατηγορίας.

Ευχομάστε στο Δήμο καλή σεζόν και επιτυχίες με τη φανέλα του Πανιωνίου!

Ακολουθεί η δήλωσή του, στο panionios.gr: «Χαίρομαι πάρα πολύ για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Πανιωνίου. Είναι μια μεγάλη αλλαγή για εμένα αλλά η εμπιστοσύνη που μου έδειξε το σωματείο έκανε την απόφαση πολύ εύκολη. Είναι τιμή κάθε αθλητή να αγωνίζεται για έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως ο Πανιώνιος και εύχομαι καλή σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια