Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κεραυνός Λάρισας-Πανιώνιος 51-91: Ξεκίνημα με... περίπατο για τους κυανέρυθρους

Ο Πανιώνιος πήρε εύκολη νίκη κόντρα στον Κεραυνό Λάρισας με 91-51στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων. O Πανιώνιος άπλω...

Ο Πανιώνιος πήρε εύκολη νίκη κόντρα στον Κεραυνό Λάρισας με 91-51στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων.

O Πανιώνιος άπλωσε την άμυνα του σε όλο το γήπεδο, πιέζοντας τον Κεραυνό, ο οποίος δυσκολευόταν αρκετά και δεν έβρισκε αντίδοτο σε αυτή την πίεση. Αποτέλεσμα αυτού να αρχίσει να κυνηγά απο πολύ νωρίς το σκορ, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 25-14 υπέρ του Πανιωνίου.

Με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν ακόμη πιο δυναμικά με σκοπό να τελειώσουν το παιχνίδι και το έδειξαν στην πράξη, με την διαφορά να αγγίζει και να ξεπερνά τους 20 πόντους. Οι Λαρισαίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν ελαφρώς την διαφορά και να κλείσουν το ημίχρονο στο 50-32.

Το δεύτερο μέρος ήταν καθαρά τυπική διαδικασία. Αν και στο τρίτο δεκάλεπτο ο Κεραυνός προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και μείωσε στους 13, οι κυανέρυθροι δεν τους άφησαν σε...χλωρό κλαρί και με συνεχή πίεση στην άμυνα, έκλεψε μπάλες, βρήκε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των Λαρισαίων. Η διαφορά μεγάλωνε διαρκώς, φτάνοντας και ξεπερνώντας τους 40, πριν κάτσε ακριβώς εκεί, στο τελικό 91-51.

Στην 2η αγωνιστική (30/7, 21.00) οι "κυανέρυθροι" θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή της ΕΚΑΣΘ, ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια