Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τότε ήταν η πιο δύσκολη χρονιά, φέτος είναι απλά το 2020...»

Στην επίσημη σελίδα της μπουτίκ του Πανιωνίου στο facebook αναρτήθηκε το παρακάτω κείμενο. Αναλυτικά: Τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί ...

Στην επίσημη σελίδα της μπουτίκ του Πανιωνίου στο facebook αναρτήθηκε το παρακάτω κείμενο.

Αναλυτικά:

Τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί ή φράση «η πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία του Συλλόγου».

Η πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία των 130 ετών του συγκεκριμένου Συλλόγου ήταν το 1922 όταν μπήκαν οι Τούρκοι στη Σμύρνη και οι παππούδες και γιαγιάδες μας έχασαν κυριολεκτικά τα πάντα.

Την ίδια χρονιά που μερικούς μήνες μετά τη μικρασιατική καταστροφή ο Δημητρός Δάλλας κρέμασε στην πόρτα μιας μικρής αποθήκης που του παραχώρησαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο μια ταμπέλα που έλεγε «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ».

Την ίδια χρονιά που μόνος ξεκίνησε να ψάχνει στους προσφυγικούς καταυλισμούς επιζώντες αθλητές και τους προέτρεπε να πάνε στο Παναθηναϊκό στάδιο να προπονηθούν. Και όταν του έλεγαν «ποιος Πανιώνιος, ο Πανιώνιος πέθανε» αυτός απαντούσε «Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν».

Αυτή ήταν η πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία του Συλλόγου.
Φέτος είναι απλά το 2020.

Μια "δύσκολη χρονιά" που αντιμετωπίζεται με ενότητα, συζήτηση, καθορισμό στόχων, κατάρτιση πλάνου, οργάνωση και κυρίως με όραμα αντάξιο του Συλλόγου που γράφει ιστορία και δεν την αντιγράφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια