Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρέλανε μας κι άλλο Πανιώνιε!

Μία ακόμη αντρική, μάγκικη και Πανιώνια νίκη για τον Ιστορικό, που επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη, για την 4η αγωνιστική...

Μία ακόμη αντρική, μάγκικη και Πανιώνια νίκη για τον Ιστορικό, που επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη, για την 4η αγωνιστική των play out.

Η ομάδα του Βόκολου κατέθεσε και την ψυχή της στον αγωνιστικό χώρο, σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και παρά το πέναλι του έδωσε ο Κομίνης στις καθυστερήσεις, με το οποιο μείωσε η Ξάνθη, ο Πανιώνιος κατάφερε και έφτασε στην μεγάλη νίκη.

Πλέον o Πανιώνιος έφτασε τους 21 βαθμούς, έναν πίσω από την Ξάνθη και ισοβάθμησε με τον Παναιτωλικό που έχει ματς με τoν Αστέρα Τρίπολης.

Το παιχνίδι: 

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος προσπάθησε -κυρίως- από τα άκρα να δημιουργήσει φάσεις προς την αντίπαλη εστία, όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Από την άλλη, η Ξάνθη όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζε την απόδοση της, πήρε κατά διαστήματα την κατοχή της μπάλας, αλλά αμυντικά οι κυανέρυθροι είχαν εξαιρετική λειτουργία.

Στο 26' ο Ιστορικός έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ. Ο Κόρμπος άλλαξε την μπάλα με τον Τσιλούλη, πάτησε περιοχή, σούταρε δυνατά, όμως ο Σάο Μπέντο έδιωξε δύσκολα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (30'), όμως, ήρθε το γκολ για τον Πανιώνιο. Λάθος γύρισμα του Λισγάρα, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης ήταν εκτός θεσης, ο Μαξίμοβιτς έτρεξε, πρόλαβε τους παίκτες της Ξάνθης και με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ.

Στο 37' οι κυανέρυθροι βρήκαν ξανά δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Τσιλούλη. Μία φάση που πάρθηκε και με την χρήση του VAR.

Στο 54' ο Κότνικ δήλωσε... παρών. Ο Λισγάρας έκανε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά ο Άρσε πέρασε στο ματς ως αλλαγή, στην θέση του Παπαγεωργίου, με τον Μεξικανό να πραγματοποιεί την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από πολύ καιρό.

Στο 66' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Ιστορικό. Εκτέλεση κόρνερ του Μαξίμοβιτς, πρώτη κεφαλιά του Ντομίγκες, δεύτερη κεφαλιά ψαράκι του Τσιλούλη, που κάνει το 2-0, μέσα σε πανδαιμόνιο. Έντονποι πανηγυρισμοί σε εξέδρες και... ταράτσες από τους Πανιώνιους!

Δύο λεπτά μετά ο Ιστορικός λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Άρσε λίγο έξω από την μικρή περιοχή, χωρίς αντίπαλο, θα σοπυτάρει την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 87' η Ξάνθη απείλησε, με τον Στράτζεον από το ύψος του δεύτερου δοκαριού να στέλνει την μπάλα στην εξωτερικη πλευρά του αριστερού δοκαριού.

Στο 91' ο Κομίνης έδωσε πέναλτι υπέρ της Ξάνθης, σε κράτημε όπως υπέδειξε του Λυμπεράκη στον Γκαρκαλατζίδη. Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα από τον Φοσέ.

Τελικά αν και πίεσε στις καθυστερήσεις η Ξάνθη, ο Πανιώνιος με νύχια και με δόντια κράτησε την δίκαιη νίκη.

Τρομερές στιγμές μετά το τέλος του αγώνα, όπου κόσμος του Πανιωνίου από κάθε σημείο που μπορούσε, αποθέωσε τους παίκτες του Βόκολου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς (80' Ευαγγέλου), Λυμπεράκης, Παπαγεωργίου (56' Άρσε), Τσιλούλης (87' Δούμτσιος).

Ξάνθη: Σαο Μπέντο, Μπεξιβανίδης, Λισγάρας (55' Σόσα), Κασάδο, Καρασαλίδης, Τέρκι, Τζουρίσκοβιτς (46' Σταρτζέον), Μπαριέντος, Καμαρά (46' Μουλέν), Ντε Αμορίμ, Κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια