Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Super League: Οι ομάδες αποφάσισαν πως θέλουν κόσμο

Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, οι ομάδες τελικά συμφώνησαν πως επιθυμούν να παίξουν με κόσμο τα υπόλοιπα παιχνίδια τω...

Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, οι ομάδες τελικά συμφώνησαν πως επιθυμούν να παίξουν με κόσμο τα υπόλοιπα παιχνίδια των play off και των play out.

Ομόφωνα στηρίζεται πλέον το αίτημα να επιτραπεί παρουσία κόσμου στα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα.

Παρά τις όποιες αντιδράσεις και τις εντάσεις στο Συμβούλιο της Super League, τελικά οι ομάδες συμφώνησαν ομόφωνα στην παρουσία κόσμου στα play off και στα play out σε ποσοστό 20% αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ θα είναι 8.000 ο αριθμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ - μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.
Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.
Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β’ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α’ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο».

Νωρίτερα στο Συμβούλιο όσες ομάδες τοποθετήθηκαν ζήτησαν να διεξαχθούν οι αγώνες με κόσμο βάσει του 20% ή του 30% της πληρότητας των γηπέδων.

Αυτό είχε αποφασιστεί και σε προηγούμενο Συμβούλιο της Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που έκανε αντιπρόταση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τόνισε πως τα παιχνίδια που έγιναν χωρίς φιλάθλους στον πρώτο γύρο των play off θα πρέπει να γίνουν έτσι και στον 2ο για λόγους ισονομίας.

Επιπλέον τόνισε πως το 20% της πληρότητας του ΟΑΚΑ είναι 14.000 ενώ το 20% της Τούμπας είναι 6.000 και ότι αυτό δίνει πλεονέκτημα στις ομάδες με τις έδρες με περισσότερο κόσμο. Αντιπρότεινε έτσι ένα νούμερο στις 8.000 για κάθε γήπεδο.

Τελικώς όλες οι ομάδες συμφώνησαν και φτάσαμε στην έκδοση της ανακοίνωσης.

Η μπάλα πλέον είναι στην Κυβέρνηση που καλείται να πάρει και την τελική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια