Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάθος, τσαμπουκάς, αλλά χωρίς γκολ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Ο Πανιώνιος και στο δεύτερο παιχνίδι του στα play out έδειξε τα στοιχεία που του έλειπαν σχεδόν σε ολόκληρ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Ο Πανιώνιος και στο δεύτερο παιχνίδι του στα play out έδειξε τα στοιχεία που του έλειπαν σχεδόν σε ολόκληρη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ήταν (και) δημιουργικός κόντρα στον Αστέρα, αλλά χωρίς γκολ... 

Πάθος, τσαμπουκάς, όρεξη, τρεξίματα, ομαδικότητα. Αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που έβγαλε ο Ιστορικός (και) στο ματς της Τρίπολης, όμως δυστυχώς δεν ήταν αρκετά για να φέρουν τη νίκη.

Ο Πανιώνιος στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα είχε εξαιρετική εικόνα και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να σκοράρει. Σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας η ομάδα του Βόκολου είχε και δημιουργικό πρόσωπο, καθώς δημιούργησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι δεν ήρθε το πολύτιμο "διπλό".

Οι κυανέρυθροι με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Η ομάδα έχει μία ταυτότητα πλέον εντός αγωνιστικού χώρου, κάτι που φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι του Έλληνα τεχνικού κόντρα στην ΑΕΚ. Μία ομάδα που είναι "σφιχτή" πίσω, κρατάει μπάλα όποτε χρειάζεται και βγαίνει με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως με τον 49χρονο τεχνική η ομάδα είναι αήττητη!

Για να έρθουμε, όμως, ξανά στα των play out, πλέον ο Πανιώνιος βρίσκεται 5 βαθμούς πίσως από τον Παναιτωλικό (ο οποίος κέρδισε εύκολα την Λάρισα που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο) και 3 από την Ξάνθη (η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο).

Η επόμενη αγωνιστική είναι ιδιαίτερα σημαντική και ίσως ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα βαθμολογικά, είτε θετικά - είτε αρνητικά για τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, ο Ιστορικός αγωνίζεται εκτός έδρας με την Λαμία, η οποία κατά τη γνώμη μου έχει την καλύτερη ομάδα των play out και η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς καθοριστικό για όλους!

Η ομάδα του Βόκολου καλείται να εμφανιστεί το ίδιο σοβαρή για ένα ακόμη παιχνίδι και φυσικά ευχή όλων είναι να έρθει μία πολύτιμη νίκη, η οποία θα ανεβάσει την ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Ο Πανιώνιος παραμένει με την πλάτη στον τοίχο, όμως δείχνει αποφασισμένος να παλέψει έως το τέλος. Άλλωστε, αυτή η φανέλα έχει μάθει πάντα να πολεμάει, πάντα να μάχεται κόντρα στις δυσκολίες. Στο τέλος ίσως χαμογελάσουμε... Πανιώνιος είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις!

ΥΓ: Ανεξαρτήτως τελικής έκβασης, τελικά (αυτός) ο Πανιώνιος δεν ήταν η χειρότερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Και σίγουρα δεν ήταν για να μαζέψει μόλις 17 βαθμούς σε ολόκληρη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (11 με το -6). Τεράστιο λάθος αρχικά το "πείραμα" και εν συνεχεία η εμμονή με τον Κύπριο. Ελπίζω αυτό το λάθος να μην αποδειχθεί και μοιραίο!

ΥΓ1: Μπράβο Λεωνίδα!

ΥΓ2: Μακάρι να προλάβει το ματς της Λαμίας ο Αραμπούλι. Μετά (και) τον τραυματισμό του Εμμανουηλίδη είναι απαραίτητος. Τα έχουμε όλα φέτος, έχουμε και την... κατάρα των τραυματισμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια