Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να σταθεί... όρθιος και στη Τρίπολη!

Τα play out ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο για τον Ιστορικό, μετά τη νίκη επί του Βόλου και παράλληλα με την ήττα του Παναιτωλικού από τ...

Τα play out ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο για τον Ιστορικό, μετά τη νίκη επί του Βόλου και παράλληλα με την ήττα του Παναιτωλικού από την Λαμία.

Μετά από αυτά τα δύο αποτελέσματα, ο Πανιώνιος μείωσε την διαφορά τους στους τρεις βαθμούς από την ομάδα του Αγρινίου, πήρε... οξυγόνο και μπορεί να κοιτάει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Πλέον, άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο έχουν αφήσει πίσω τους το ματς της πρεμιέρας και έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα παιχνίδι που χωρίς αμφιβολία μόνο εύκολο δεν θα είναι, όμως ο Ιστορικός είναι υποχρεωμένος να παλέψει για βαθμούς ή βαθμό.

Η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει μετά από το νικηφόρο ξεκίνημα, ωστόσο ο Λεωνίδας Βόκολος θέλει από τους παίκτες του να παραμείνουν προσγειωμένοι, να κοιτούν το κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε κάθε εβδομάδα να εμφανίζονται έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο φυσικά να έρθουν οι βαθμοί που χρειάζονται για την σωτηρία.

Ο 49χρονος προπονητής του Πανιωνίου, μιλώντας για το ματς της Τρίπολης, τόνισε σχετικά: "Δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλα όνειρα και να κοιτάζουμε μακριά. Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τον Αστέρα Τρίπολης, ένα παιχνίδι με πολύ καλή ομάδα. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Πριν από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ότι θα χάσω ή θα κερδίσω, αλλά μπορείς να πεις ότι θα παίξω με ψυχή και θα δώσω ό,τι καλύτερο. Αυτό είναι η υποχρέωση του κάθε παίκτη".

Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν ο Αραμπούλι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια