Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ολοταχώς προς Β’ Εθνική...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος οδεύει ολοταχώς προς την Β' Εθνική... Τα πράγματα πλέον για την ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού είναι σκούρα. ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος οδεύει ολοταχώς προς την Β' Εθνική...

Τα πράγματα πλέον για την ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού είναι σκούρα. Πολύ σκούρα! Ο Πανιώνιος έχει περιθώριο μιας εβδομάδας μπροστά του για να βρει λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά μετά τις αρνητικές εξελίξεις και την αποχώρηση του (ανώνυμου) υποψήφιου επενδυτή, όλα δείχνουν πως οι κυανέρυθροι δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νυν μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με επενδυτή του οποίου το όνομα δεν είχε ανακοινωθεί για τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ και κατ΄ επέκταση της ιδιοκτησίας του συλλόγου.

Τελικά, όπως γνωστοποίησε ο εν λόγω επενδυτής αποφάσισε να μην προχωρήσει το ενδιαφέρον του για την ομάδα, κυρίως για το οικονομικό άνοιγμα της ΚΑΕ επί ημερών Χριστοδουλόπουλου, που φαίνεται να ξεπερνάει τα 150.000 ευρώ.

Έτσι, μέχρι τις 30 Ιουνίου που εκπνέει η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων στη Basket League και της κατάθεσης της εγγυητικής των 200.000 ευρώ πρέπει να βρεθεί λύση και ουσιαστικά να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης για τον μπασκετικό Πανιώνιο, αλλιώς η ομάδα αυτομάτως θα οδηγηθεί στη Β΄ εθνική.

Ουσιαστικά, πλέον, χρειάζεται να γίνει ένα.. θαύμα εντός μίας εβδομάδας. Αλλά γίνονται θαύματα στον χώρο του σημερινού μπάσκετ;;;

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει αποχωρήσει από το επόμενο πρωτάθλημα ο Ήφαιστος Λήμνου, το ίδιο αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου της τελευταίας στιγμής να συμβεί με το Ρέθυμνο, ενώ από τις ομάδες που έχουν ανέβει από την Α2 είναι μάλλον αδύνατο να αγωνιστεί ο Διαγόρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια