Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν συνεχίζει στον Πανιώνιο η coach Κουτρόγιαννου

H Ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιωάννα Κουτρόγιαννου δεν συνεχίζει στις Ακαδημίες του Πανιωνίου. Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας ω...

H Ομοσπονδιακή προπονήτρια Ιωάννα Κουτρόγιαννου δεν συνεχίζει στις Ακαδημίες του Πανιωνίου.

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας ως Υπεύθυνη Ακαδημιών Γυναικών και Προπονήτρια Νεανίδων, η έμπειρη προπονήτρια ευχαρίστησε τον Ιστορικό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Ιωάννα Κουτρόγιαννου:

«Καθώς η συνεργασία μου με την ομάδα του Πανιωνίου, δεν θα συνεχιστεί για την επόμενη σεζόν, μετά από δύο χρονιές στις Νεάνιδες αλλά και ως Υπεύθυνη Ακαδημιών Γυναικών, αγωνιστικά επιτυχημένες, αλλά και γεμάτες θετικές εμπειρίες, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω καταρχήν τον πρόεδρο και την διοίκηση του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Επίσης ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία και την στήριξή τους, αλλά και τους γονείς των αθλητριών για την υπομονή και κατανόηση τους.

Κυρίως όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις παίκτριές μου, για τις οποίες είμαι υπερήφανη, για την αγωνιστικότητα που έδειξαν στο γήπεδο αλλά και για το ήθος και τον χαρακτήρα τους, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε.

Τους εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια!

Και εις το επανιδείν!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια