Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αχ ρε Πανιώνιε! Πάλεψε ο Ιστορικός, αλλά έμεινε στην ισοπαλία...

Ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικος και πολύ επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο στη Τρίπολη, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και αναδείχθηκε ισόπαλος ...

Ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικος και πολύ επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο στη Τρίπολη, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον τοπικό Αστέρα.

Έτσι, η ομάδα του Βόκολου έχασε την ευκαιρία να μείνει κοντά στον Παναιτωλικό, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Λάρισας και έτσι η διαφορά ανέβηκε στους 5 βαθμούς.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Ιστορικός ήταν πολύ καλύτερος, είχε μεγάλες ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά δεν είχε το γκολ. Στο δευτερο μέρος φάνηκε ξεκάθαρα η κούραση στην ομάδα, η οποία ήθελε αλλά δεν είχε τις ίδιες αντοχές για να πιέζει τoν αντίπαλό.

Επίσης, συνεχίστηκε η... κατάρα των τραυματισμών, με τον Εμμανουηλιδη να αποχωρεί από το ματς στο πρώτο ημίχρονο λόγω τραυματισμού.

Επόμενη αγωνιστική για τον Πανιώνιο κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας, ενώ ο Παναιτωλικός πάει στην Ξάνθη.

Πλέον, όπως είπαμε και παραπάνω, ο Πανιώνιος βρίσκεται με 5 βαθμούς πίσω τον Παναιτωλικό και 3 από την Ξάνθη που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Τσιλούλης γύρισε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως ο Λυμπερακης από κοντά σούταρε άουτ.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του ματς και στο 8' έφτασαν μια ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ. Ο Λυμπεράκης έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αστέρα!

Οι γηπεδούχοι "απάντησαν" στο 17', με την κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Κότνικ.

Στο 35' ο Πανιώνιος στερήθηκε τις υπηρεσίες του Εμμανουηλιδη, με τον νεαρό επιθετικό να αναγκάζεται να γίνει αλλαγή λόγω τραυματισμού. Θυμίζουμε ότι κόντρα στο Βόλο είχε τραυματιστεί ο Αραμπούλι, με την... καταρα των τραυματισμών να μην αφήνει σε ησυχία τον Ιστορικό. Στην θέση του τραυματία Εμμανουηλιδη πέρασε ο Δούμτσιος.

Εννέα λεπτά αργότερα (44') ο Ιστορικός απείλησε με τον Τσιλούλη. Ο άσος του Πανιωνίου εκανε εντυπωσιακή ενέργεια, πίσω από την μεσαία γραμμή, μπήκε στην περιοχή του Αστέρα, έκανε και το σουτ, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει με τα ακροδάχτυλα δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 57' ο Λεωνίδας Βόκολος προχώρησε στην δεύτερη αλλαγή του. Πέρασε τον Μιλογεβιτς στην θέση του Οικονομίδη.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τον Αστέρα να παίρνει την κατοχή της μπάλας, αλλά ανασταλτικά ο Πανιώνιος ειζε πολύ καλή παρουσία.

Στο 79' ο Βόκολος προχώρησε σε διπλή αλλαγή. Ο Γρίβας και ο Μαξίμοβιτς (μετά από πολύ καιρό) πέρασαν στο ματς, βγήκαν οι Τσιλούλης και Λυμπεράκης.

Στο 90' ο Γρίβας προλαβε την έξοδο του Παπαδόπουλου, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Τελικό σκορ 0-0.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασούλης, Μουνάφο, Βαλιέντε, Φερνάντεζ, Ντέλετιτς, Φερνάντεθ, Μπαράλες.
                                                          
Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης, Κόρμπος, Τσιλούλης (79' Γρίβας), Λυμπεράκης (79' Μαξίμοβιτς), Εμμανουηλίδης (35' Δούμτσιος).

Επιμέλεια Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια