Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μυαλό του στους αγώνες, όχι στην αναδιάρθρωση...

Φήμες περί αναδιάρθρωσης δεν πρέπει να επηρεάζουν την προσπάθεια σωτηρίας του Ιστορικού! Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Ο Πανιών...

Φήμες περί αναδιάρθρωσης δεν πρέπει να επηρεάζουν την προσπάθεια σωτηρίας του Ιστορικού!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Ο Πανιώνιος πρέπει να κλείσει τ’ αυτιά του σε ενδεχόμενες φήμες και συζητήσεις περί αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Ο Ιστορικός πρέπει να προσπαθήσει μέχρι τέλους για να σωθεί αγωνιστικά! Αν εφησυχάσει ή αποπροσανατολιστεί από το στόχο του μπορεί στο τέλος να το φυσάει και να μην κρυώνει!

Η παραπάνω αναφορά γίνεται με αφορμή την απόφαση που ελήφθη από το ΔΣ της SL2 να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημά της και η βαθμολογία να παραμείνει όπως είχε διαμορφωθεί την ημέρα που σταμάτησε λόγω του covid – 19. Βέβαια η απόφαση αυτή δεν φτάνει και για να ισχύσει πρέπει να εγκριθεί και από την ΕΠΟ. Εφόσον η απόφαση της SL2 λάβει την έγκριση της ΕΠΟ τότε τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα με την τέλεση του αγώνα μπαράζ επειδή η 2η στη βαθμολογία ομάδα της SL2, που θα είναι η μία απο τις δύο του αγώνα μπαράζ, θα προέρχεται από μακροχρόνια αποχή προπονήσεων και αγώνων. Ακόμη και αν ξεκινήσει τώρα μια μίνι προετοιμασία δεν θα έχει στα πόδια της επίσημους αγώνες και άρα θα μειονεκτεί έναντι του αντιπάλου της από την SL1, όποιος και αν είναι αυτός, που θα προέρχεται από προετοιμασία και 7 επίσημους αγώνες play outs. Το γεγονός είναι απόλυτα σωστό και δίκαιο και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως βάσιμο επιχείρημα για την αναδιάρθρωση των ποδοσφαιρικών κατηγοριών στη χώρα μας, για την οποία υπεύθυνη είναι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αν και αυτές είναι κάποιες λογικές σκέψεις όμως στην παρούσα φάση ουδείς γνωρίζει απόλυτα αν η ΕΠΟ θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση και μάλιστα ποιας μορφής θα είναι!

Συνεπώς κανένας εφησυχασμός δεν δικαιολογείται επειδή δεν είναι γνωστές οι τελικές αποφάσεις που θα λάβουν τα αρμόδια όργανα. Ενδεχόμενη αδιαφορία ή σκέψη ότι λόγω της αναδιάρθρωσης δε θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη SL1 μπορεί ν’ αποδειχθεί για τον Πανιώνιο καταστροφική! Ο Πανιώνιος πρέπει να αντιμετωπίσει τους επόμενους 4 αγώνες των play outs ως τελικούς και με δύναμη και πάθος να πάρει αν είναι δυνατόν το μέγιστο των βαθμών! Μόνο τότε όλοι στον Πανιώνιο θα έχουν κάνει το καθήκον τους και κυρίως θα μεγιστοποιήσουν την πιθανότητα σωτηρίας της ομάδας έως θα την σιγουρέψουν! Οποιαδήποτε άλλη σκέψη και υπολογισμός μπορεί ν’ αποδειχθούν μοιραία!

Δεν υπάρχουν σχόλια