Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θα τα ξαναπούν με Αυγενάκη για την παρουσία κόσμου...

Μπορεί να μη βγήκε κάτι οριστικό από την συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου και του Ηλία Πουρσανίδη με τον Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με την π...

Μπορεί να μη βγήκε κάτι οριστικό από την συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου και του Ηλία Πουρσανίδη με τον Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με την πρόταση του ΟΦΗ για ελάχιστη παρουσία κόσμου στα γήπεδα, ωστόσο το γεγονός ότι θα συζητηθεί ξανά το θέμα αφήνει μια αισιοδοξία.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1 και ο αντιπρόεδρος των Κρητικών επισκέφτηκαν την Τετάρτη (3/6) τον υφυπουργό Αθλητισμού στο γραφείο του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αυτό, με τις διαβουλεύσεις να καταλήγουν στο ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να αξιολογηθούν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ (6-7-8 Ιουνίου).

Αφού ολοκληρωθούν οι αγώνες αυτοί, στην νέα συνάντηση θα τεθεί το θέμα στην Ειδική Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία θα πάρει την απόφαση για το εν λόγω αίτημα.

Εάν κρίνουμε πάντως από το ότι αρχικά υπήρχε απόλυτη άρνηση, το γεγονός ότι θα λάβει χώρα και δεύτερο ραντεβού, αφήνει μία προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια