Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η Κυβέρνηση την τελική απόφαση για κόσμο στα γήπεδα

Ομόφωνα στηρίζεται πλέον το αίτημα να επιτραπεί παρουσία κόσμου στα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα, όπως αποφασίστηκε στο σημ...

Ομόφωνα στηρίζεται πλέον το αίτημα να επιτραπεί παρουσία κόσμου στα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό Δ.Σ. της Super League.

Από τις ομάδες του συνεταιρισμού εκφράστηκε η επιθυμία για αίτημα στην κυβέρνηση και τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές να ανοίξουν ξανά οι εξέδρες.

Ωστόσο η τελική απόφαση θα ληφθεί από την Κυβέρνηση, ενώ όπως συμβαίνει από την πρώτη μέρα της πανδημίας και της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης, τον τελευταίο λόγο θα έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Η διαδικασία λοιπόν που θα ακολουθηθεί είναι απολύτως συγκεκριμένη και δεν θα αλλάξει ούτε για το ποδόσφαιρο. Στην Κυβέρνηση έχουν δείξει από την αρχή ότι πάνω απ’ όλα είναι η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των πολιτών και πάντα οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση αυτόν τον γνώμονα.

Το αίτημα της Λίγκας λοιπόν θα πρέπει πρώτα να περάσει από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων που έχουν το γενικό πρόσταγμα από την αρχή της πανδημίας.

Οι ειδικοί θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα και τις παραμέτρους για ενδεχόμενη επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ακόμα και υπό προϋποθέσεις. Στη συνέχεια θα παρουσιάσουν τη σχετική έκθεση στον πρωθυπουργό όπως συμβαίνει πάντα για να ληφθεί η τελική απόφαση για το αν και με ποιον τρόπο θα τεθεί σε εφαρμογή η επιθυμία της Super League που εκφράστηκε στο σημερινό Δ.Σ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αν λοιπόν η επιτροπή ανάψει το «πράσινο φως» για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, τότε δύσκολα η Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα αντιδράσουν διαφορετικά. Πάντως οι ειδικοί που έχουν διαχειριστεί με σύνεση το θέμα της πανδημίας, εξ όσων μαθαίνουμε, δύσκολα θα περάσουν το αίτημα της Λίγκας και θα συναινέσουν στην επιστροφή του κόσμου στην παρούσα φάση.

Πηγή: Σπορ fm

Δεν υπάρχουν σχόλια