Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αίτημα Πανιωνίου για αναβολή με Λαμία, εφόσον δεν γίνει το Ξάνθη-Παναιτωλικός

Σε ένα απολύτως δίκαιο αίτημα θα προχωρήσει ο Πανιώνιος, στο Δ.Σ. της Λίγκας. Συγκεκριμένα, η κυανέρυθρη ΠΑΕ, με αίτημα που θα υποβάλ...

Σε ένα απολύτως δίκαιο αίτημα θα προχωρήσει ο Πανιώνιος, στο Δ.Σ. της Λίγκας.

Συγκεκριμένα, η κυανέρυθρη ΠΑΕ, με αίτημα που θα υποβάλει, θα ζητήσει την αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, εφόσον αποφασιστεί να μην διεξαχθεί το ματς της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, λόγω της αύξησης κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ακριτική πόλη.

Ήδη η Ξάνθη χρωστάει το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο και δεν γίνεται για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος να έχει δώσει δύο ματς λιγότερα σε σχέση με τον Πανιώνιο, την στιγμή που αμφότερες οι ομάδες δίνουν μάχη για την παραμονή στο πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα καταθέσει στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Superleague αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία, σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογη απόφαση της διοργανώτριας για το παιχνίδι Ξάνθη – Παναιτωλικός.

Καταλαβαίνουμε και συμμεριζόμαστε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στον ακριτικό νομό, όμως με ήδη ένα παιχνίδι της Ξάνθης να έχει αναβληθεί (αυτό με τον Ατρόμητο), σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει και με δεύτερη αναμέτρηση, δημιουργούνται αυτομάτως συνθήκες ανισότητας στην διαδικασία των play out.

Σε μια διοργάνωση, όπου τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν είναι δυνατόν, η μια εξ αυτών να δώσει τα παιχνίδια της γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των άλλων δύο.

Ζητούμε από την διοργανώτρια αρχή να διασφαλίσει τους όρους ισονομίας και να προστατεύσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

*Σχόλιο: Απολύτως φυσιολογική και λογική κίνηση. Τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή. Δεν γίνεται μόνο η μία (Πανιώνιος) να δώσει κανονικά και τα τρία πρώτα παιχνίδια και η Ξάνθη να είναι με δύο ματς λιγότερα και ο Παναιτωλικός με ένα. Αξιοπιστία και ισοτιμία θέλει ο Ιστορικός, τα αυτονόητα δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια