Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Αραμπούλι ο Ιστορικός στη Τρίπολη

Χωρίς τον επιθετικό Μπατσάνα Αραμπούλι θα ταξιδέψει ο Πανιώνιος στην Τρίπολη, όπου την Δευτέρα το απόγευμα (15/6, 19:30 Novasports 1) θ&#...

Χωρίς τον επιθετικό Μπατσάνα Αραμπούλι θα ταξιδέψει ο Πανιώνιος στην Τρίπολη, όπου την Δευτέρα το απόγευμα (15/6, 19:30 Novasports 1) θ' αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, για την 2η αγωνιστική των Play Out.

Ο Γεωργιανός επιθετικός του Ιστορικού τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα απέναντι στο ΝΠΣ Βόλος για την πρώτη αγωνιστική των Play-Out και έτσι δεν κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη στο προσαγωγό.

Έτσι ο τεχνικός των κυανέρυθρων Λεωνίδας Βόκολος δεν τον πήρε μαζί του στην αποστολή που ανακοίνωσε για τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Ο Αραμπούλι θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ώστε να προλάβει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί για τον Πανιώνιο απέναντι στη Λαμία (22/6, 20:00) για την 3η αγωνιστική των Play-Out.

Στο αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε την Κυριακή με προπόνηση στη Νέα Σμύρνη.

Ακολούθως ο τεχνικός του Ιστορικού Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες.

Αναλυτικά:

Χρουσιέλ, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια