Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης προειδοποιεί για κλείσιμο της πλατείας (video)

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, προειδοποιεί για το κλείσιμο της πλατείας αν δεν τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ο δήμαρχ...

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, προειδοποιεί για το κλείσιμο της πλατείας αν δεν τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κλείσει την κεντρική πλατεία της περιοχής αν οι πολίτες και τα μαγαζιά δεν συμμορφωθούν στα μέτρα προφύλαξης για την δημόσια υγεία. Οι εικόνες με τις γεμάτες πλατείες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν προκαλέσει τον προβληματισμό της κυβέρνησης αλλά και των δημάρχων των εν λόγω περιοχών.

Ο Σταύρος Τζουλάκης μίλησε στο «OPEN News» για την εικόνα στην πλατεία Νέας Σμύρνης και υποστήριξε: «Εγώ με ένα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ, τέσσερα άτομα αστυνομικοί και ένας αξιωματικός, μαζί με μένα, περνάμε κάθε βράδυ από όλα τα καταστήματα της πλατείας.

Επισημαίνουμε στους καταστηματάρχες ποια είναι όλα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται και αυτό έγινε και χθες, 21:00-23:00 το βράδυ. Γίνεται σαφές ότι εάν δεν συμμορφωθούν, θα αναγκαστώ να κλείσω την πλατεία, πράγμα που θα επιδεινώσει την ήδη βεβαρημένη κατάστασή τους. Δεν θα μου είναι ευχάριστο, αλλά αν χρειαστεί θα γίνει».

Επίσης, πρόσθεσε πως επειδή η νεολαία πρέπει να ξεδώσει, το Σάββατο, θα μεταδοθεί ηλεκτρονικά και μέσω ηχείων που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή, η συναυλία που είχε δώσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια