Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ανοίγει ξανά τις «πόρτες» του (photos)

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για το άνοιγμα των εγκαταστάσεων του, μετά τις σχετικές κυβερνετικές ανακοινώσεις. Αναλυτικά: &qu...

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για το άνοιγμα των εγκαταστάσεων του, μετά τις σχετικές κυβερνετικές ανακοινώσεις.

Αναλυτικά:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., κατόπιν της έκδοσης του ΦΕΚ B’ 1868/17-5-2020, ανακοινώνει το άνοιγμα των εγκαταστάσεών του, για αθλητές γεννημένους έως 31/12/2005.

Ο Σύλλογός μας, σεβόμενος πρώτα από όλα την υγεία των αθλητών, των προπονητών και των οικογενειών τους, έκλεισε τις εγκαταστάσεις του νωρίτερα από κάθε άλλο σύλλογο της χώρας (11-3-2020).

Με τον ίδιο γνώμονα και εναρμονιζόμενος πλήρως με τις υγειονομικές οδηγίες της ΓΓΑ και των αρμοδίων Αρχών, είναι έτοιμος, με έκδηλη χαρά, να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές του, καθώς και τα παιδιά που είναι υποψήφια για ΣΕΦΑΑ, στρατιωτικές σχολές κλπ.

Αφού προβήκαμε σε αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων (απολυμάνσεις, συνεργασία με ειδικό ιατρό, προμήθεια μασκών, θερμομέτρων, σύνταξη καταλόγων εισερχόμενων αθλητών, χωροθέτηση αθλητών/αθλημάτων ανά προβλεπόμενα τετραγωνικά μέτρα κλπ.), καλούμε τους αθλητές μας (πρώτα τους γεννηθέντες έως 31-12-2005) να ακολουθήσουν τις οδηγίες (που τους έχουν ήδη δοθεί) και να προσέλθουν στο γήπεδο για άθληση, σύμφωνα με την καθοδήγηση που θα έχουν από τους υπεύθυνους των τμημάτων. Για τους υπόλοιπους αθλητές (γεννηθέντες έως 31-12-2007) θα ακολουθήσει καινούργια ανακοίνωση.

Είμαστε σε αναμονή νεότερων εξελίξεων, ώστε να μπορέσουμε να υποδεχτούμε και τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές μας (γεννηθέντες από 1-1-2008 και μετά).

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στους αθλητές, τους προπονητές και τις οικογένειές τους και αναμένουμε με ανυπομονησία την πλήρη επαναλειτουργία των τμημάτων μας, έστω και σε αυτό το πλαίσιο της νέας κατάστασης."




Δεν υπάρχουν σχόλια