Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε γκρούπ εξετάσεις και προπονήσεις

Σιγά-σιγά ξεκινάει η επιστροφή των ομάδων στην... νέα καθημερινότητα, μία καθημερινότητα βέβαια που θα διαφέρει από την παλιά. Συγκεκρι...

Σιγά-σιγά ξεκινάει η επιστροφή των ομάδων στην... νέα καθημερινότητα, μία καθημερινότητα βέβαια που θα διαφέρει από την παλιά.

Συγκεκριμένα, παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό που βρίσκεται κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα άρχισαν να περνούν από τα τεστ για τον κορονοϊό, με το πρώτο γκρουπ των 20 ατόμων που πέρασε την Δευτέρα (4/5) να βγαίνουν όλοι αρνητικοί. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η υγεία όλων, ώστε άπαντες να μπορούν να τεθούν... ετοομοπόλεμοι.

Από την Τρίτη (5/5) θα ξεκινήσουν σε γκρουπ και οι προπονήσεις της ομάδας, με το πρόγραμμα βέβαια να περιλαμβάνει ουσιαστικά μόνο αερόβιες ασκήσεις για την φυσικά κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Να σημειωθεί, πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου και ο γιατρός και πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δάρας, έχουν φροντίσει ήδη για να καλυφθούν όλες οι προϋποθέσεις υγιεινής στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ώστε τιρηθούν όλα τα απαράιτητα μέτρα και να διεξάγονται οι προπονήσεις με ασφάλεια για όλους.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια