Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λέσχη Φίλων Πανιωνίου: «Ήρθε η ώρα να επέμβουμε...»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "... ήρθε η ώρα να επέμβουν και να συμπορευθούν με όποιον θέ...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "... ήρθε η ώρα να επέμβουν και να συμπορευθούν με όποιον θέλει να φύγει η βρωμιά απο τον Πανιωνιο σε ολα τα επίπεδα".

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"130 χρόνια ιστορίας 130 χρόνια λατρείας 130 χρόνια πορείας με δάφνες μέσα στον αθλητισμό.
Ήρθε η ώρα που πιο δυναμικά απο ποτέ εμείς οι αγνοί οπαδοί ποτισμένοι απο τους παππούδες και τους πατεραδες μας με την Πανιώνια διαφορετικότητα να επέμβουμε.

Συμπορευομαστε λοιπον κι εμεις με τους υγιής Πανιώνιους ως προς την εξυγίανση του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Κανείς μας δεν θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα κανενός επιχειρηματία που βάζει το συμφέρον του πάνω από τον Πανιώνιο και παίζει τις τύχες του σε τσόχες.

Στηρίζουμε νέα παιδιά και νέες ιδέες που θα πολεμήσουν τους καρεκλοκένταυρους και θα φέρουν ενότητα και ομοψυχία.

Σαν ενας πυρήνας ανθρώπων που θέλει το καλό του Συλλόγου, την διαφορετικότητα και την αγνότητα του να εισαι Πανιώνιος, οφείλουμε να συμπορευθουμε με όποιον θέλει να φύγει η βρωμιά απο τον Πανιωνιο σε ολα τα επίπεδα.

Έχουμε διακρίνει κι εμείς ένα φως στο βάθος του τούνελ, και χωρίς να μπούμε σε λεπτομέριες, θα σκάψουμε βαθιά μέχρι να βρούμε φως! Δίπλα μας, θέλουμε Πανιώνιους που μαζί θα παρασυρθούμε και θα φωνάξουμε αυτό που επιχειρηματίες και παρατρεχάμενοι δεν θα καταλάβουν ποτέ!

Η ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια