Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς του είναι ένα άδειο σόου»

Οι Πάνθηρες και εκατοντάδες ακόμα σύνδεσμοι οπαδών από όλη την Ευρώπη εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, σχετικά με την αντίθεσή τους να συνεχισ...

Οι Πάνθηρες και εκατοντάδες ακόμα σύνδεσμοι οπαδών από όλη την Ευρώπη εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, σχετικά με την αντίθεσή τους να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα υπό αυτές τις συνθήκες.

Αναλυτικά:

Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν σε lockdown, χιλιάδες θρηνούν τους νεκρούς τους, εκατοντάδες είναι μεταξύ ζωής & θανάτου και ταυτόχρονα η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού φοβάται για την εργασία, το σπίτι και το μέλλον των παιδιών του, κάποιοι σκέφτονται να πραγματοποιήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες!

Η «ιδέα» για συνέχιση των κυπέλλων και των πρωταθλημάτων αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, πώς το σύγχρονο ποδόσφαιρο ανήκει σε αδίστακτους επιχειρηματίες, μακριά από εμάς τους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται μόνο για business.

Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς του είναι απλώς ένα άδειο σόου για τους χορηγούς ενώ ταυτόχρονα είμαστε της άποψης ότι κανένας εργαζόμενος (εργάτες αποθήκης, stewards, οδηγοί κλπ) δεν θα πρέπει να διακινδυνεύει την ζωή του για μια ζωντανή μετάδοση.

Αναλυτικά, το κείμενο παρακάτω, στα αγγλικά, που υπογράφει το Panthers Club 1983 μαζί με εκατοντάδες ακόμα συνδέσμους από όλη την ευρώπη. Λόγω ενός τεχνικού ζητήματος, είμαστε στην λίστα με όνομα Smirne (αναφορικά με τον Σύλλογο).


Δεν υπάρχουν σχόλια