Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Παπαναστασίου στο "τιμόνι" η Γυναικεία ομάδα Πόλο

Ο Τάσος Παπαναστασίου είναι ο νέος προπονητής της Γυναικείας ομάδας Πόλο του Πανιωνίου, όπως ανακοίνωσε η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης...

Ο Τάσος Παπαναστασίου είναι ο νέος προπονητής της Γυναικείας ομάδας Πόλο του Πανιωνίου, όπως ανακοίνωσε η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης με επίσημη ανακοίνωση της.

Αυτό σημαίνει ότι ο Στάματης Χέλμης μετά από αρκετά χρόνια στο "κυανέρυθρο" πάγκο αποτελεί παρελθόν.

Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου Τάσος Παπαναστασίου γεννήθηκε στο Πειραιά το 1964 και έχει μεγάλη εμπειρία από τους πάγκους ομάδων στην Α'1 Πόλο, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με την ομάδα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Ιστορικού για την πρόσληψη του Τάσου Παπαναστασίου από την γυναικεία ομάδα Πόλο:


«Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του στο γυναικείο τμήμα του για την περίοδο 2020-2021 που θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία γυναικών με τον Τάσο Παπαναστασίου.


Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1964 .Τελειόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (1990) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος σε σπουδές Μάνατζμεντ (ειδικότητα οργάνωση διοίκηση αθλητικών οργανισμών) από το University of East London (1992).

Σαν αθλητής υδατοσφαίρισης του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας και του Ο.Σ.Φ.Π. έχει κατακτήσει 9 φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας Ανδρών. Μέλος της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών από το 1982 με 270 διεθνείς συμμετοχές και ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα του Λος Άντζελες (1984).

Σαν προπονητής έχει εργαστεί στα Σωματεία Α.Ν.Ο.Γλυφάδας, Ν.Ο.Βουλιαγμένης, Πανιώνιος ΓΣΣ , ΑΡΙΩΝ Γλυφάδας , ΓΣ Περιστερίου , Εθνικός . Έχει κατακτήσει με τον ΑΝΟΓ και ΝΟΒ πέντε Πρωταθλήματα Α1 κατηγορίας Γυναικών και ένα Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ευρώπης Γυναικών το 2003 με την ομάδα του ΑΝΟΓ.

Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας κορασίδων με την οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες του 2019 .

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του».

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια