Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σούπερ Λιγκ: Αίτημα για επανεκκίνηση 6-7 Ιουνίου

Σούπερ Λιγκ: Αποφασίστηκε να γίνει αίτημα προς την Κυβέρνηση για επιστροφή στη δράση 6-7 Ιουνίου. Στη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας αποφασί...

Σούπερ Λιγκ: Αποφασίστηκε να γίνει αίτημα προς την Κυβέρνηση για επιστροφή στη δράση 6-7 Ιουνίου.

Στη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας αποφασίστηκε ομόφωνα να αποσταλεί σχετικό αίτημα προς τις αρμόδιες Αρχές για επιστροφή στην αγωνιστική δράση και έναρξη των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα ξεκινάνε σταδιακά τις ομαδικές προπονήσεις οι σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας, καθώς είχε ανάψει το «πράσινο φως» από τις υγειονομικές Αρχές.

Παράλληλα, απορρίφθηκε το αίτημα της Ξάνθης, παραμένει το -12 που της έχει επιβληθεί για τη γνωστή υπόθεση με τον ΠΑΟΚ κι ως εκ τούτου θα ξεκινήσει με 18 βαθμούς στα πλέι άουτ.

Η ανακοίνωση της Super League

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum.

Δεν υπάρχουν σχόλια