Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έφυγε από τη ζωή ο Ράντομιρ Άντιτς! (photo)

Ένας σπουδαίος προπονητής, ο Ράντομιρ Άντιτς, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (6/4) σε ηλικία 71 ετών, είδηση που επιβεβαίωσε η Ατλέτικο Μα...

Ένας σπουδαίος προπονητής, ο Ράντομιρ Άντιτς, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (6/4) σε ηλικία 71 ετών, είδηση που επιβεβαίωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία τον αποχαιρέτησε και επισήμα.

Ο Σέρβος βύθισε στο πένθος την ομάδα της Μαδρίτης, με οποία είχε κατακτήσει το νταμπλ τη σεζόν1995-1996. Η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της Ατλέτικο. Μάλιστα, οι "ροχιμπλάνκος" είχαν φτάσει τότε στην σπουδαία επιτυχία, έχοντας πρωταγωνιστή τον πρώην παικταρά του Πανιωνίου Μίλινκο Πάντιτς. Να σημειωθεί, πως ο Άντιτς ήταν ο άνθρωπος που πήρε τον Μιλινκο Παντιτς από τον Πανιώνιο στην Ατλέτικο το 1995.

Η καριέρα του Ράντομιρ Άντιτς ήταν συνυφασμένη με την Ισπανία: Φόρεσε μεταξύ άλλων ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα της Σαραγόσα, ενώ κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας κάθισε μεταξύ άλλων στον πάγκο των Θέλτα, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Οβιέδο.

Μετά από 16 χρόνια αποχώρησε, ενώ κάθισε αργότερα δύο χρόνια στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Την προπονητική του καριέρα έκλεισε σε ηλικία 66 ετών σε ομάδα της Κίνας το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια