Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio (05/04/2020): Ακούστε την εκπομπή με καλεσμένο τον Λεωνίδα Βόκολο (sound)

Ενδιαφέρουσα και πολύ... Πανιώνια ήταν για μία ακόμη φορά η εκπομπή στον αέρα του Panionianea Radio , την Κυριακή ( 05/04/2020 ). Ο Γι...

Ενδιαφέρουσα και πολύ... Πανιώνια ήταν για μία ακόμη φορά η εκπομπή στον αέρα του Panionianea Radio, την Κυριακή (05/04/2020).

Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στο μικρόφωνο του διαδικτυακού ραδιοφώνου του panionianea.gr και συνομίλησε με όλο τον κόσμο του Ιστορικού, που αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε με τον κορονοϊό, ήταν στα σπίτια του και όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα.

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος παραχώρησε μία έφ' όλης της ύλης συνέντευξη, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στην πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε άπαντες, στην φετινή δύσκολη σεζόν του Πανιωνίου, στην "εύκολη" επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ιστορικού, ενώ μίλησε και για τον ίδιο, τα όσα έχει ζήσει με την κυανέρυθρη φανέλα και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα. Επίσης απάντησε και στις ερωτήσεις των ακροατών φίλων του Ιστορικού.

Όσοι, λοιπόν, δεν καταφέρετε να ακούσετε live την εκπομπή, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το play στο παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια