Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άρσε: «Ο τραυματισμός ήταν ένας εφιάλτης»

Ο Πέδρο Άρσε, βρίσκεται στην Βαρκελώνη οπου και αναρρώνει από τον τραυματισμό που είχε τον Δεκέμβριο στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο. Ο μ...

Ο Πέδρο Άρσε, βρίσκεται στην Βαρκελώνη οπου και αναρρώνει από τον τραυματισμό που είχε τον Δεκέμβριο στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο. Ο μέσος του Πανιωνίου είχε υποστεί ρήξη χιαστών και πλέον βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

O Μεξικανός ποδοσφαιριστής, μίλησε στην ιστοσελίδα zocalo.com για τον τραυματισμό του, τις δύσκολες ώρες που πέρασε το γκολ απέναντι στον Άρη ενώ δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Ήταν πολύ δύσκολος ο τραυματισμός, ειδικά ψυχολογικά, καθώς ήρθε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Είχα ξεκινήσει να σκοράρω αν και δεν είμαι σκόρερ, ήμουν πολύ χαρούμενος με την αποδοσή μου και αυτός ο τραυματισμός για ένα ποδοσφαιριστή είναι ότι χειρότερο μπορεί να του συμβεί, ήταν ο χειρότερος μου εφιάλτης».

Ο Άρτσε, σε 11 ματς φέτος είχε πετύχει 2 γκολ, ένα απέναντι στον Άρη και ένα απέναντι στον Παναιτωλικό.

«Παίζαμε με παίκτη λιγότερο απέναντι στον Άρη από το 50λεπτό(48ο για την ακρίβεια). Ο Άρης είναι μια σημαντική ομάδα. Έψαχνα πολλά χρόνια αυτό το γκολ και όταν το πέτυχα βγήκαν πολλά συναισθήματα».

Ο άσος του Ιστορικού κατέστησε σαφές ότι επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να είναι ευτυχισμένος ως ποδοσφαιριστής, ένα πρωτάθλημα που το γνωρίζει και έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, πριν από τον τραυματισμό του.



Δεν υπάρχουν σχόλια