Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστολή των προσφυγών κατά ΠΑΕ ως τις 30/6

Την αναστολή της εκδίκασης των προσφυγών των ποδοσφαιριστών κατά ΠΑΕ ως τις 30 Ιουνίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην τηλ...

Την αναστολή της εκδίκασης των προσφυγών των ποδοσφαιριστών κατά ΠΑΕ ως τις 30 Ιουνίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (9/4).

Γεγονός που αν μη τι άλλο ανακουφίζει επί του παρόντος τις ΠΑΕ που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στα έξοδά τους.

«Παγώνουν» επίσης και οι πληρωμές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου προς της ΕΠΟ.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος, ανακοίνωσε ότι ο διεθνής ελεγκτικός οίκος (PWC) θα καταγράψει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας για την ΕΠΟ.

Εξάλλου, με ψήφους 16-1 πέρασε η πρόταση για να λάβουν κανονικά ολόκληρους τους μισθούς τους οι υπάλληλοι της ΕΠΟ. Διαφώνησε μόνο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και εκπρόσωπος της Super League, Τάκης Αγραφιώτης, που πρότεινε αυτό να συμβεί μόνο για όσους λαμβάνουν μέχρι 3.000 ευρώ τον μήνα.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου να επικοινωνήσει με την UEFA ώστε οι όποιες αλλαγές στον κανονισμό αδειοδότησης να τύχουν της έγκρισής της. Μεταξύ άλλων προτείνεται η κατάργηση της ποινής της αφαίρεσης 6 βαθμών για τις ΠΑΕ που δεν αδειοδοτούνται (την απόφαση θα την πάρει η λίγκα) και η αναστολή της εφαρμογής του κανονισμού για το πλάνο βιωσιμότητας.

Πηγή: Σπορ fm

Δεν υπάρχουν σχόλια