Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαρδαλιάς: Διπλασιάζεται το πρόστιμο σε 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση το Πάσχα

Δύο επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων το Πάσχα ανακοίνωσε κατά την σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολι...

Δύο επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων το Πάσχα ανακοίνωσε κατά την σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Από τις 21:00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα διπλασιάζεται το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση από 150 ευρώ σε 300 ευρώ. Επίσης θα συνεχίζεται κανονικά η αφαίρεση των πινακίδων.

Η μετακίνηση για την παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες, δηλαδή ο κωδικός Β4, θα ελέγχεται αυστηρότερα και σωρευτικά από τις αρμόδιες αρχές.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Χαρδαλιάς τα μέτρα λαμβάνονται για τους λίγους που με ανευθυνότητα δηλώνουν σε δημοσκοπήσεις ότι θα μετακινηθούν κανονικά το Πάσχα προκειμένου να γιορτάσουν. «Δεν θέλουν να αλλάξουν ούτε μία ημέρα τις συνήθειες τους λες και θα πάθουν κάτι. Επαναλαμβάνω την ημέρα του Πάσχα ισχύουν όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει και οι μετακινήσεις επιτρέπονται για πολύ συγκεκριμένους λόγους και δεν περιλαμβάνονται οι μετακινήσεις σε σπίτια φίλων και συγγενών», είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. . 

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια