Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαρδαλιάς: Μέχρι 27 Απριλίου ισχύουν τα μέτρα. Μετά το λόγο θα έχουν οι ειδικοί

Όπως ανακοίνωσε, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας για την εξάπλωση του κορωνοιού στην χώρα, ο Υφυπουργός Πολιτικής ...

Όπως ανακοίνωσε, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας για την εξάπλωση του κορωνοιού στην χώρα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, 23356 συμπολίτες που έρθαν από το εξωτερικό ή αποτέλεσαν στενές επαφές κρουσμάτων μπήκαν σε 14ημερη καραντίνα.

Οπως είπε τίποταν δεν εχει κριθεί ακόμα και ανέφερε ότι μεχρι τις 27 Απριλίου ισχύουν πλήρως τα περιοριστικά μέτρα, δίχως καμία εξαίρεση και πρόσθεσε ότι μετά τις 27 απριλίου και αφού όλα έχουν πάει καλά, θα ξεκινήσει συζήτηση για χαλάρωση και σε αυτήν τον πρώτο λόγο θα έχουν οι επιστήμονες.

Ανέφερε επίσης ότι 3854 άτομα βρίσκονται σε κατ΄όικον περιοσρισμό στην Αττική.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις περί άρσης των περιορισμών, εάν συνεχιστεί η καλή εικόνα διασποράς της χώρας μας, ο κ. Χαρδαλιάς, επεσήμανε πως «δεν θα ξυπνήσουμε και θα είναι όλα όπως πριν. Το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Διάφορες δικαιολογίες για μετακίνηση τις ημέρες του Πάσχα είναι εντελώς ανεύθυνη και αντικοινωνική στάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια