Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Να γίνουν τα πλέι οφ και οι ομάδες να αυξηθούν σε 16»

Για το μέλλον του πρωταθλήματος μίλησε ο Χρήστος Δάρρας στο Metropolis, με τον πρόεδρο του Πανιωνίου να κάνει και μία πρόταση. Όπως ανέφε...

Για το μέλλον του πρωταθλήματος μίλησε ο Χρήστος Δάρρας στο Metropolis, με τον πρόεδρο του Πανιωνίου να κάνει και μία πρόταση. Όπως ανέφερε, επειδή η UEFA ενδιαφέρεται για τις ομάδες που θα βγουν στα Κύπελλα Ευρώπης, μπορούν να γίνουν τα πλέι οφ όχι όμως και τα πλέι άουτ και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ να αυξηθούν σε 16 μέσω αναδιάρθρωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα σενάρια επανέναρξης του πρωταθλήματος: «Ό,τι και να βγαίνει προς τα έξω, δεν υπάρχει τίποτα αληθές. Θα γίνει το διάγγελμα του πρωθυπουργού και μετά η τηλεδιάσκεψη της Λίγκας. Άλλωστε η καραντίνα θα πάει μέχρι τις 4 Μαΐου. Μετά θα αποφασίζουμε τι και πως. Το θέμα είναι πώς θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και τι προφυλάξεις πρέπει να πάρουν όλες οι μονάδες.Άλλο είναι να κάνουν προπόνηση 2 άτομα και να κάνουν μετά μπάνιο στο σπίτι. Στη δική μας περίπτωση πρέπει να είναι όλη η ομάδα μαζί για έναν μήνα. Πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα, για τους φροντιστές, τους προπονητές. Μιλάμε για μίνιμουμ 35 άτομα που πρέπει να είναι μαζί να έχουν επαφές μεταξύ τους. Όλοι ξέρετε τι συμβαίνει. Κάνεις τεστ για τον κορωνοϊό, βγαίνει αρνητικό και μια βδομάδα μετά βγαίνει θετικό. Και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μπορεί να βγει κάποιος θετικός. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα».

Ποιος μπορεί να παρέχει εγγυήσεις στους ποδοσφαιριστές που είναι επιφυλακτικοί για να αγωνιστούν: «Κανένας. Πριν τρεις μέρες είχαμε μηδέν θανάτους και χθες και προχθές σκάνε δυο κλινικές με κρούσματα. Ποιος θα εγγυηθεί; Ο πρωθυπουργός; Ο Τσιόδρας; Πώς θα κάνουμε προπόνηση. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για κάτι τέτοιο».

Σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος θα προσφύγει στο CAS: «Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Αν διακοπεί το πρωτάθλημα και θεωρηθεί οριστική η βαθμολόγια, στη Super League 2 ισχύει το ίδιο πράγμα. Η μόνη λύση είναι η αναδιάρθρωση, να γίνουν οι ομάδες 16. Δεν μπορούν να συνεχίσουν και τα αλλά πρωταθλήματα. Το θέμα είναι τηλεοπτικό, τα λεφτά θα βγουν με τα ματς των πλέι οφ. Τα κανάλια θα έχουν κέρδη από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, όχι από Πανιώνιο και Παναιτωλικό. Την UEFA τη νοιάζει ποιες ομάδες θα δηλωθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια λύση είναι να γίνουν μόνο τα πλέι οφ και να μη γίνουν τα πλέι άουτ. Να μείνει η βαθμολογία από τη θέση 7 και κάτω ως έχει και να ανέβουν και οι 2 ομάδες από τη Super League 2».

Δεν υπάρχουν σχόλια