Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρόμπας: «Αν είναι η καραντίνα να σώσει τον Πανιώνιο ας μείνουμε κλεισμένοι μέχρι τον 15Αυγουστο» (sound)

Ο Αντώνης Κρόμπας ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής του panionianea.gr και μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, τον Πανι...

Ο Αντώνης Κρόμπας ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής του panionianea.gr και μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, τον Πανιώνιο!

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός και γνωστός φίλαθλος του Ιστορικού, Αντώνης Κρόμπας στο panionianea radio, την Μεγάλη Τετάρτη (15/4/20).

Ο εξαιρετικός ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον αγαπημένό του Πανιώνιο, θυμήθηκε τις τρεις στιγμές που του έχουν μείνει περισσότερο στο μυαλό από όσα έχει ζήσει σαν οπαδός της ομάδας, ενώ μίλησε και για την καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Αντώνης Κρόμπας:

-Αντώνη πως περνάς την καραντίνα;

"Φουλ Netflix, έχω δει ότι σειρά υπάρχει. Επίσης εδώ με τον γιο μου παρέα εννοείται, κάτι που είναι από τα καλά της καραντίνας. Μουσικούλα, κανένα βιβλίο, τα κλασικά, όπως όλοι".

-Σου έψει λείψει ο Πανιώνιος;

"Μου έψει λείψει, βέβαια και μου έχει λείψει, ακόμα και ο φετινός Πανιώνιος. Αυτό πλέον είναι
βίτσιο (γέλια). Μου έχει λείψει αυτή η αίσθηση του να βάλω το κασκολάκι μου και να πάω στο γήπεδο".

-Πως κρίνεις την φετινή σεζόν της ομάδας; 

"Με μία λέξη είναι απογοήτευση. Ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα από την αρχή που ξεκινάγαμε με -6  και βλέπαμε τις άλλες ομάδες να δυναμώνουν, ενώ εμείς λόγω της απαγόρευσης δεν μπορούσαμε. Ελπίζω, ότι ένα καλό πράγμα που μπορεί να φέρει ο κορονοϊός είναι ότι μπορεί να την σκαπουλάρουμε έτσι, λόγω συνθηκών. Να μην πέσει καμία ομάδα δηλαδή και να πάμε του χρόνου με 16 ομάδες".

-Και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες για να γίνουν τα ματς, αν γίνουν, μεσα στο Καλοκαίρι...

"Προφανώς και θα είναι δύσκολα έτσι τα πράγματα. Ειδικά που όλα τα παιδιά έχουν μείνει πίσω και εκτός προπονήσεων τόσο πολύ καιρό. Πόσο μάλλον που ευνοεί τον Πανιώνιο. Αν ήξερα ότι μέχρι τέλη Μαϊού θα συνέχιζε η καραντίνα για να σωθεί ο Πανιώνιος, θα έβγαινα έξω και θα έβηχα, όπως έλεγα με έναν φίλο μου, για να σωθεί η ομάδα (γέλια)".

-Ρωτάει ο κόσμος, αν έχεις άποψη για τον μπασκετικό Πανιώνιο;

"Απ' όταν έφυγε ο Πανιώνιος από το Αρτάκης, το οποίο έχουμε συνδέσει εμείς οι λίγο μεγαλύτεροι από σένα με απίστευτες στιγμές, εγώ προσωπικά στο Φάληρο δεν έχω πάει. Δεν ξέρω τι εκπέμπει αυτός ο Πανώνιος. Αισθάνομαι ότι έχει απομακρυνθεί ο κόσμος από το μπάσκετ και είναι πραγματικά κρίμα".

-Σε τι κατάσταση σε βρήκε ο κορονοϊός και πες μου πως πέρασες αυτές τις μέρες εν μόσω πανδημίας;

"Ήμουν σε φουλ δουλειά. Την παράσταση μου στο θέατρο, τα γυρίσματα στο σήριαλ, τις πρόβες που έχουμε την ερασιτεχνική στη Νέα Σμύρνη. Στην αρχή τώρα να σου πω την αλήθεια, τις πρώτες 2 εβδομάδες ήμουν σε πλήρη αφασία. Καναπές και netflix μόνο. Μετά πέρασε ο καιρός όμως και είπα τι γίνεται τώρα; Η μόνη διαδρομή που έκανα ήταν καναπές - κουζίνα. Οπότε έτσι ενεργοποίησα ξανά τον εαυτό μου, έκανα μία πορτοκαλοθεραπεία που την συνηστώ σε όλους, για 7 εβδομάδες μόνο πορτοκάκι, χάνεις κιλά και σου κάνει καλό. Προσπάθησα να πάρω τα πάνω μου, ποδηλατάκι με τον μικρό, καμία βόλτα. Τα καταφέρνω σιγά-σιγά".

-Ρωτάει ένας ακροατής, έχεις παίξει ξύλο οπαδικά;

"Εννοείται έχω φάει, πλάκα κάνεις; Τώρα, θυμάμαι ένα περιστατικό στον Σπόρτνιγκ, ΑΕΚ- Πανιώνιος, το είχε έδρα η ΑΕΚ στο μπάσκετ. Είχαμε πάει 10-15 άτομα, μας πήραν χαμπάρι κάποιοι και ακόμα με την παρέα θυμόμαστε το πως φύγαμε από εκεί πέρα".

-Πες μου ποια στιγμή που έχεις ζήσει αγωνιστικά με τον Πανιώνιο σου έρχεται στο μυαλό;

"Τρεις στιγμές θα έλεγα. Το γκολ του Μαϊστόροβιτς με την Αούστρια στην Αυστρία, που ήμουν μέσα. Τότε είχαμε φοβερή παρουσία ο κόσμος. Το δεύτερο ήταν φυσικά ο τελικός με τον Παναθηναϊκό. Η τρίτη στιγμή το ματς με τον Ηρακλή που δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις και χάσαμε την Ευρώπη. Μέγαλη πίκρα στο τέλος. Αυτές είναι τρεις πολύ δυνατές στιγμές που έχω ζήσει".

-Πάντα βλέπουμε στις δουλείες σου έχεις και κάτι του Πανιωνίου να δείχνεις...

"Παντού, όπου μπορώ. Σε λίγο θα το βάλω όρο στον συμβόλαιο, ότι αν δεν παίξει φανελίτσα Πανιωνίου εγώ δεν παίζω (γέλια). Είχα αντίρρηση από ηθοποίο που παίζαμε μαζί. Δεν του άρεσε που έγω έβαζα κασκολάκια κλπ και έλεγε θα το κάνει και εκείνος. Ο σκηνοθέτης του είχε πει όχι και είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση. Δεν του πέρασε τελικά".

-Ρωτάει ο κόσμος, για το πως έγινες Πανιώνιος;

"Από τα 13 έγινα Πανιώνιος, δεν γεννήθηκα Πανιώνιος. Ο πατέρας μου δεν ήταν Πανιώνιο, έγινε όμως στην πορεία από εμένα. Ντρέπομαι και να πω τι ήμουν. Έγινα όταν άρχισα να βγαίνω πλατεία κλπ, ήμουν γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνιώτης και κάπως έτσι άλλαξα.
Κλείνοντας Θέλω να δώσω τα χαιρετήσματα μου σε όλη την παρέα, να είμαστε καλά, να είμαστε Πανιώνιοι και αν είναι η καραντίνα να σώσει τον Πανιώνιο ας μείνουμε κλεισμένοι μέχρι τον 15Αυγουστο, εγώ είμαι μέσα!".

*Το καλύτερο, βέβαια, ήρθε στο τέλος της συνέντευξης, όταν ο γιος του Αντώνη, ο 4χρονος Γρηγόρης, είπε το γνωστό κυανέρυθρο σύνθημα "μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε", κάνοντας σίγουρα περήφανο και με το... παραπάνω τον πατέρα του! Αξίζει να το ακούσετε!

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Αντώνη Κρόμπα στον αέρα του Panionianea Radio (από το 23:20).



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια