Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λύγισε στις καθυστερήσεις (photos)

Πολύ καλή η Κ17 του Ιστορικού, που στάθηκε άτυχη και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 2-1 απο τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι που έγινε στο γή...

Πολύ καλή η Κ17 του Ιστορικού, που στάθηκε άτυχη και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 2-1 απο τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Τραχώνων, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ, χάρη σε γκολ του Συρμή στο 4ο λεπτό, μετά από ασίστ του Λιοφάγου, για το 0-1.

Στο 75ο λεπτό, όμως, ήρθε η απάντηση του Πανιωνίου. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με τον Γαρμπή, μετά από ασίστ του Χαϊκάλη.

Ο Ολυμπιακός, όμως, ο οποίος είναι και πρωτοπόρος στην βαθμολογία, στάθηκε τυχερός, καθώς στο τρίτο λεπτο των καθυστερήσεων ευτύχησε να σκοράρει με τον Κίτσο.

Το σημαντικό βέβαια είναι η άκρως ανταγωνιστική εικόνα του Πανιωνίου, κόντρα σε μια πιο ισχυρή ομάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αυγερινός, Ταρσαναλής, Πέτρου, Χριστοφιλόπουλος, Ζούλιας, Πρόϊ, Αργυρίου, Αντωνέας, Χαϊκάλης, Κακολύρης, Ζαμάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Λιοφάγος, Δούμας, Κατσογιάννης, Χρήστου, Κίτσος (Μαρίνης 90’), Ντόη (Πάστρας 46’), Ποιμενίδης (Κασέμι 59’), Συρμής (Παπακωνσταντίνου 72’), Σπυριδάκης (Σταμούλης 46’).

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία


Δεν υπάρχουν σχόλια