Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio (31/03/2020): Ακούστε την εκπομπή με καλεσμένο τον Παναγιώτη Κόρμπο (sound)

Για μία ακόμη φορά η εκπομπή στον αέρα του Panionianea Radio ( 31/31/2020 ) ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στο μικρ...

Για μία ακόμη φορά η εκπομπή στον αέρα του Panionianea Radio (31/31/2020) ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στο μικρόφωνο του διαδικτυακού ραδιοφώνου του panionianea.gr και συνομίλησε με όλο τον κόσμο του Ιστορικού, που αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε με τον κορονοϊό, ήταν στα σπίτια του και όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα.

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, στην φετινή πολύ δύσκολη σεζόν, στην ιδιαίτερη σχέση του με τον κόσμο του Ιστορικού, ενώ απάντησε και στην ερώτηση "αν θα μείνει στον Πανιώνιο και τη νέα σεζόν ακόμα και αν πέσει η ομάδα(;)". Παράλληλα, έκανε και μία μίνι ανασκόπηση, για τις περασμένες χρονιές, για τον καλύτερο ξένο συμπαίκτη που είχε στους κυανέρυθρους, τον καλύτερο προπονητή, αλλά και τον παίκτη που είχε την μεγαλύτερη εξέλιξη.

Όσοι, λοιπόν, δεν καταφέρετε να ακούσετε live την εκπομπή, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το play στο παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια