Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται: «Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» με τον Μάκη Αβραμίδη

H αγάπη του για τον Πανιώνιο, έχει αποτυπωθεί από την διαχρονική παρουσία του στις εξέδρες του ποδοσφαιρικού γηπέδου, την ενεργή ενασχό...

H αγάπη του για τον Πανιώνιο, έχει αποτυπωθεί από την διαχρονική παρουσία του στις εξέδρες του ποδοσφαιρικού γηπέδου, την ενεργή ενασχόληση του με δυο διοικήσεις της ΠΑΕ, την δημιουργία της αίθουσας «Νίκος Πεντζαρόπουλος» και κυρίως την αδελφική φιλία που έχει αναπτύξει με τρείς «σημαίες» της ποδοσφαιρικής ομάδας, όπως τους αποκαλεί. Τον προηγούμενο Ιούλιο, μια εξ΄αυτών, ο Δημήτρης Μαυρίκης έφυγε από την ζωή και η παρέα συνεχίζεται με τον «σκούρο», Νόνι Λίμα, τον Χρήστο Εμβολιάδη που κρατά το ρεκόρ της κατάκτησης και των δυο κυπέλλων του Ιστορικού, ως παίκτης και προπονητής.

Το κατάστημα εστίασης που διατηρεί τα 30 τελευταία χρόνια, στο Παλαιό Φάληρο, ήταν το στέκι των παικτών, του Ρόνι Γουίλαν και όλων των μελών της κυπελλούχου ομάδας του ’98. Αρκετές φορές γινόταν και τα…γραφείο της ΠΑΕ!

Ο Μάκης Αβραμίδης που λατρεύει το ποδόσφαιρο και μάλλον… απεχθάνεται το μπάσκετ, έρχεται στην στήλη «Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» για να διηγηθεί όμορφες, «κυανέρυθρες» ιστορίες από την κατάκτηση του Κυπέλλου του ’98 και άλλες για τον Μητσάρα, τον Νόνι και τον Χρήστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια