Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ελάτε να γίνουμε ένα, κανένας μας δεν περισσεύει»

Δήλωση του Αντιπροέδρου του Πανιωνίου ΓΣΣ, Δημήτρη Μιχαηλίδη, για τα τελευταία γεγονότα - και όχι μόνο- στον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά: ...

Δήλωση του Αντιπροέδρου του Πανιωνίου ΓΣΣ, Δημήτρη Μιχαηλίδη, για τα τελευταία γεγονότα - και όχι μόνο- στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου Κου Παρασκευόπουλου , θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με τις εξελίξεις στον Σύλλογο.

Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. βρισκόμαστε εθελοντικά από την αγάπη μας για το μεγαλείο του Συλλόγου , είμαστε αιρετή Διοίκηση και πάντα είμαστε υπόλογοι για πράξεις και ενέργειές μας, τόσο σε ελεγκτικούς μηχανισμούς , όσο και στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Δεν είμαστε η Διοίκηση που με ενέργειες ή παραλήψεις , φόρτωσε τον Ερασιτέχνη με τα κατασχετήρια του Γατζούλα , του Λευκού Σταυρού , των αθλητών μας στο Πόλο και διάφορους άλλους οφειλέτες.

Δεν είμαστε η Διοίκηση που άφησε 18 μήνες απλήρωτους όλους τους προπονητές του Συλλόγου εκτός Μπάσκετ , δεν είμαστε η Διοίκηση που άφησε τεράστια χρέη σε ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , Φυσικό Αέριο , Εφορία , ΙΚΑ κλπ.

Αντιθέτως είμαστε η Διοίκηση που έξι χρόνια τώρα δεν έχει δημιουργήσει ούτε ένα ευρώ χρέος στον Σύλλογο , έχει ξοφλήσει όλες τις οφειλές στην ΔΕΗ , έχει ρυθμίσει τα χρέη προς το Δημόσιο , έχει νομιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ( που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε εκταμίευση από την πολιτεία για έργα στο γήπεδο ) , είναι η πρώτη που έχει ενοποιήσει όλες τις εισπράξεις των τμημάτων στο Κεντρικό Ταμείο και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε οποιονδήποτε έλεγχο.

Για τα αγωνιστικά επιτεύγματά μας , δεν θα μιλήσω γιατί θα αδικήσω επιτυχίες και τμήματα , αλλά είμαστε αυτοί που δεν έκλεισαν, παρά την οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ , απεναντίας δημιουργήσαμε και καινούργια όπως του Χάντμπολ Γυναικών , του Πετάγκ , των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και της Γυμναστράδας.

Όσοι δεν ζουν την αγωνία του να βρούμε χρήματα να στείλουμε μια ομάδα στο Άργος ή την Χίο, όσοι είναι μακριά από τις συμπεριφορές διαιτητών στα ομαδικά μας ( μηδενισμός γυναικείου βόλεϊ για καθυστέρηση 10 λεπτών του γιατρού αγώνα , διαιτησίες στα παιδικοεφηβικά του μπάσκετ με Ολυμπιακό , διαιτησίες στο Πόλο …. ) δεν μπορούν να καταλάβουν και τον αγώνα που δίνει τόσο η Διοίκηση , όσο και όλος ο κόσμος και οι έφοροι που στηρίζουν τα τμήματά μας .

Θα παρακαλούσα όσοι αγαπάνε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να αποφεύγουν τα εύκολα λόγια , να είναι προσεκτικότεροι στις εκφράσεις τους και να μην διχάζουν τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Στηρίξτε τις προσπάθειές μας και βοηθείστε μας στο έργο μας . Το Χάντμπολ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δίνει την μάχη της κατηγορίας το Σάββατο , τα παιδικοεφηβικά του μπάσκετ διεκδικούν την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο κόντρα στον Ολυμπιακό, με ότι αυτό σημαίνει , οι γυναίκες στο μπάσκετ, αυτές που παρέμειναν και συνεχίζουν, αξίζουν την παρουσία σας σε ένα αγώνα για να εισπράξουν το χειροκρότημα της προσπάθειάς τους , το Πόλο μας και στο Ανδρικό και στο γυναικείο χάρη στους δικούς του ήρωες δίνει κρίσιμες μάχες , οι πρόσφυγες του ανδρικού και του γυναικείου βόλεϊ που δεν έχουν δώσει ούτε ένα αγώνα στην Νέα Σμύρνη , χρειάζονται και αυτοί την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας , τουλάχιστον σε ένα αγώνα.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Αντιπρόεδρος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια