Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρίμα και άδικο...

Αυτός ναι, ήταν Πανιώνιος. Αλλά δυστυχώς η τύχη του γύρισε στην πλάτη στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, όπου ο Ιστορικός παρουσίασε εξα...

Αυτός ναι, ήταν Πανιώνιος. Αλλά δυστυχώς η τύχη του γύρισε στην πλάτη στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, όπου ο Ιστορικός παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο, κρατούσε τη νίκη έως το 90', όμως στις καθυστερήσεις ο Κλωναρίδης με το γκολ της... ζωής του (βρήκε και στον Σταυρόπουλο η μπάλα) "έκλεψε" το "τρίποντο" από τον Ιστορικό (1-1)!

Ο Πανιώνιος ήταν πραγματικά αλλαγμένος, προς το πολύ καλύτερο στο ματς, πέτυχε ένα γκολ, έχασε κι άλλες κλασικές ευκαιρίες, όμως όπως έχει πει πολύ πετυχημένα και ο Όσιμ "...η μπάλα είναι πόρνη".

Η ΑΕΚ έως το φινάλε έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε απρόσμενα με απίστευτο σουτ του Κλωναρίδη.

Μοιραίος ο Αραμπούλι που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να έχει καθαρίσει το παιχνίδι, ενώ υπήρξαν και πολλές στιγμές που ενώ θα έπρεπε να έχει δώσει την τελική πάσα για να σκοράρει η ομάδα, αλλά δεν το έκανε και σπατάλησε πολές καλίες στιγμές.

Κρίμα και άδικα γι' αυτόν τον Πανιώνιο, όπου ήταν εξαιρετικός και έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά στους τρεις βαθμούς από τον Παναιτωλικό, ενόψει και των αγώνων play-off.

Το παιχνίδι

Ο Λεωνίδας Βόκολος στο ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο, παρέταξε την ομάδα με τους εξής έντεκα. Κότνικ στην εστία, Ρέντζα, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλο, Σαραμαντά στην άμυνα, Οικονομίδη, Παπαγεωργίου, Τσιλούλη στην μεσαία γραμμή και Εμμανουηλίδη, Παπανικολάου, Αραμπούλι στην επιίθεση.

O Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο πρώτο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Οι κυανέρυθροι βγήκαν ωραία στην επίθεση από τα δεξιά, μετά από πάσα του Οικονομίδη, ο Τσιλούλης πάτησε περιοχή, έκανε και το γύρισμα, όμως ο αμαρκάριστος Αραμπούλι είχε κάνει ένα βήμα πιο μπροστά και δεν μπόρεσε να πλασάρει προ κενής εστίας για να ανοίξει το σκορ.

Στο 8ο λεπτό ήταν η σειρά του Ντομίνγκες να φτάσει μία ανάσα από το να σκοράρει. Μετά από κόρνερ του Οικονομόδη, ο Βραζιλιάνος στόπερ έκανε την δυνατή κεφαλιά, με τον Τσιντώτα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Η πρώτη ουσιαστικά τελική φάση της ΑΕΚ ήρθε στο 17', όταν ο Κότνικ έδιωξε το απευθείας χτύπημα φάουλ του Βέρντε.

Στο 24' ο Πανιώνιος απείλησε με τον Αραμπούλι, ο οποίος εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Σαμπανάτζοβιτς πάτησε περιοχή, έκανε και το σουτ, με τον Κότνικ να πέφτει σωστά στην δεξιά του γωνία και να διώχνει την μπάλα.

Στο 28' ο Ιστορικός βγήκε ξανά στην επίθεση, με τον Αραμπούλι να κερδίζει την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε και το μονοκόματο σουτ, με τον Τσιντώτα να είναι σε καλή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Πέντε λεπτά μετά ο Γεργιανός φορ είχε ξανά την ευκαιρία του για να απειλήσει, όμως η κεφαλιά που έκανε, μετά από κόρνερ του Οικονομίδη, πέρασε άουτ.

Στο 42' ο Πανιώνμιος έχασε σημαντική ευκαιρία. Ο Εμμανουηλίδης βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, πάτησε περιοχή από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσιλούλης έκανε το σουτ με το αριστερό και ενώ η μπάλα είχε τροχιά προς την εστία της ΑΕΚ, ο Λάτσι μπήκε στην μέση και έδιωξσε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ έχασε την δική της καλή ευκαιρία. Ο Παουλίνιο έκανε το σουτ μέσα δεξιά από την περιοχή, με τον Κότνικ να πέφτει στην γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ιστορικός κατάφερε και άνοιξε το σκορ. Ο Αραμπούλι πάτησε περιοχή από τα αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ-γύρισμα, με τον Εμμανουηλίδη να ακολουθεί την φάση και με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας να κάνει το 1-0.

Στο 54' η ΑΕΚ είχε μία καλή στιγμή, όταν μετά από κόρνερ, ο Αραούχο έκανε την κεφαλιά, με τον Κότνικ να μπλοκάρει την μπάλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Παπανικολάου έβγαλε ωραία μπαλιά στον κενό χώρο, ο Αραμπούλι έξω και αριστερά από την περιοχή της ΑΕΚ πέρασε τον Τσιντώτα, όμως άργησε να τελειώσει την φάση, βγήκε σε πολύ πλάγια θέση και όταν σούταρε έστειλε την μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.

Στο 63' ο Κότνικ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε αμαρκάριστο σουτ του Σιμόες από το ύψος του πέναλτι. Σε μία φάση βέβαια που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει ξεκινήσει από φάουλ σε παίκτη του Ιστορικού έξω από την περιοχή του Πανιωνίου!

Στο 66' ο Αραμπούλι βγήκε στην αντεπίθεση, ο Πανιώνιος είχε έναν παραπάνω παίκτη, όμωςο  Γεωργιανός δεν ήξερε τι να κάνει, άργησε να πάρει απόφαση και χάθηκε μία πολύ καλή στιγμή!

Πέντε λεπτά μετά ο πολύ καλός Πανιώνιος έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Ο Τσιλούλης μέσα και αριστερά της περιοχής έκανε ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ, ο Τσιντώτας όμως εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ιστορικός συνέχισε επιθετικά και στο 73' έχασε νέα τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει δεύτερο τέρμα. Ο Οικονομίδης έκανε μία φοβετή κάθετη μπαλιά στον Εμμανουηλίδη, αυτός με την ταχύτητα του πήρε την μπάλα, πλάσαρε ωραία από θέση τετ α τετ, όμως ο Τσιντώτας ξανά αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ. Ένα κόρνερ όμως που επόπτης και διαιτητής το μετέτρεψαν σε... άουτ!

Στο 88' η ΑΕΚ με σουτ του Κλωναρίδη προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ που έκανε ηταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Κότνικ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κλωναρίδης έκανε ένα απίστευτο σουτ από πολύ μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε και στον Σταυρόπουλο και κατέληξε στο αριστερό "παραθυράκι" του Κότνικ, για το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Πανιώνιο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, αλλά εχασε μέσα από τα χέρια του την μεγάλη νίκη...

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης (83' Λυμπεράκης), Παπανικολάου, Ρέντζας, Τσιλούλης, Εμμανουηλίδης (90' Καμαρά), Αραμπούλι (89' Ρέτσος).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Λάτσι, Χουλτ, Σαμπανάτζοβιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Βέρντε (77' Μαχαίρας), Αραούχο, Αλμπάνης (46' Κλωναρίδης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια