Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται: «Δεν μετανιώνω όσα έζησα, όσα έκανα. Όλα ήταν Πανιώνια»

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» Γνήσιο «τέκνο» του «Άδωνις» και της «κυανέρυθρης» παρέας που δημιουργήθηκε στο ιστορικό καφέ της πλατείας,...

«Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα»

Γνήσιο «τέκνο» του «Άδωνις» και της «κυανέρυθρης» παρέας που δημιουργήθηκε στο ιστορικό καφέ της πλατείας, πριν από την δεκαετία του ΄80 και τραγουδήθηκε από την Άλκηστη. Δεκάδες…αξημέρωτες νύχτες συζητήσεων για τι άλλο (;) εκτός από τον Ιστορικό στην πλατεία. Εκείνη η παρέα μετρά, ήδη, τρείς απώλειες (Μάκης Δενδρινός, Λάκης Παπαδημητρίου, Τάσος Μπένος) που ο ίδιος θυμάται πάντα, ακόμα και αν είναι μόνιμος κάτοικος Ραφήνας, τα τελευταία χρόνια και έχει φύγει από την αγαπημένη Νέα Σμύρνη, από την οποία έχει καλές, αλλά και άσχημες αναμνήσεις από τις συναναστροφές, τις γνωριμίες και τις φιλίες ετών.

«Δεν μπορεί κανείς να μην τα θυμάται εκείνα τα χρόνια, γιατί τότε ήταν τα καλά χρόνια της τρέλας μας για τον Πανιώνιο και ειδικά για το μπάσκετ» λέει ο ίδιος που διατέλεσε μέλος διοικήσεων του ερασιτέχνη, του ΤΑΚ και πρόεδρος του ΤΑΚ στην πενταετία 1998-2003, έχοντας αποκομίσει εμπειρίες δόξας και απογοήτευσης. Αν τον αποκαλέσεις «πρόεδρο», δεν θα ανταποκριθεί. Γιατί ο φίλος του Κωνσταντώνη, του Παππά, του Φατούρου, του Μουχτούρη και πολλών άλλων στην ίδια παρέα είναι «ένας από εσάς» που γλεντούσε κάθε νίκη του Πανιωνίου στον Πλούταρχο και κατέληγε στην «Ιφιγένεια» και σε κάθε ήττα γινόταν «λιάρδα» στο «Επιτόκιο».

Ο Διονύσης (Σάκης) Γερασιμίδης έρχεται στην στήλη «Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» και εξιστορεί «κυανέρυθρες» στιγμές και γεγονότα στις εποχές που ήταν φίλαθλος και σε αυτές που διατέλεσε παράγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια