Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανάμεικτα συναισθήματα στη Νέα Σμύρνη

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Πανιώνιο ο ισόπαλος αγώνας με την ΑΕΚ. Από την μία υπάρχει ικανοποίηση για την πολύ καλή εμφάνιση της...

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Πανιώνιο ο ισόπαλος αγώνας με την ΑΕΚ.

Από την μία υπάρχει ικανοποίηση για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας, ωστόσο υπάρχει και πικρία για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη.

Ο Ιστορικός, στο ντεμπούτο του Βόκολου στον πάγκο, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, κόντρα σε έναν από τους δυνατότερους αντιπάλους στην Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι σκόραραν ένα γκολ και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη αν είχαν μετουσιώσει σε τέρμα κάποια απο τις αρετές κλασικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο ματς. Η έλλειψη καθαρού μυαλού, κυρίως του Αραμπούλι που δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, αλλά και οι μεγάλες επεμβάσεις του Τσιντώτα δεν επέτρεψαν στην ομαδα να βρει για δεύτερη φορά τον δρομο προς τα δίχτυα.

Η μπάλα στις καθυστερήσεις του αγώνα τιμώρησε, όπως συμβαίνει πολύ συχνά στο ποδόσφαιρο, με τον Κλωναρίδη να σκοράρει με μεγάλη δόση τύχης, αφου η μπάλα κόντραρε στον Σταυρόπουλο και πήγε σε ένα σημείο όπου ο εξαιρετικός Κότνικ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Πλέον, σε δύο εβδομάδες ξεκινούν τα play out (εφόσον επικυρωθεί πρώτα η βαθμολογία και μάθουμε το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση της Ξάνθης) και άπαντες στον Πανιώνιο εμφανίζονται έτοιμοι να παλέψουν όλα τα παιχνίδια, να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς και στο τέλος θα φανεί τι θα καταφέρει να πετύχει η ομάδα. Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, το -6 απο τον Παναιτωλικό είναι ένα μεγάλο εμπόδιο, αλλά εφόσον ο Πανιώνιος παρουσιαστεί στα play out όπως στο ματς με την ΑΕΚ  τότε όλα γίνονται. Άλλωστε η φανέλα είναι βαριά και μπορεί να ακούγεται πλέον κλισέ αυτή η φράση, αλλά είναι αλήθεια!

Στα αγωνιστικά, οι Μιλόγεβιτς και Κιάκος αναμένεται ν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και να ειναι έτοιμοι στο ξεκίνημα των play out, ενώ και ο Μαξίμοβιτς ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Κανονικά υπολογίζεται και ο Κόρμπος, που εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στην ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια