Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κότνικ: «Ακόμα 7 παιχνίδια, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Οι δηλώσεις του Μάτιτς Κότνικ, μετά το ισόπαλο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με την ΑΕΚ. Ο κορυφαίος παίκτης του Πανιωνίου στο παιχνίδι με ...

Οι δηλώσεις του Μάτιτς Κότνικ, μετά το ισόπαλο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με την ΑΕΚ.

Ο κορυφαίος παίκτης του Πανιωνίου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης του Πανιωνίου στα πλέι-άουτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου τερματοφύλακα στην κάμερα της Nova:

«Δεν είναι εύκολο όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά δεν θέλω να σταθώ μόνο σε αυτό αλλά στη συνολική εικόνα της ομάδας που έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη. Είχαμε ευκαιρίες από την ομάδα για δεύτερο γκολ, δεν αξιοποιήθηκαν και στο τέλος η ΑΕΚ ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό γκολ. Στο τέλος δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν, πήραμε ένα βαθμό και συνεχίζουμε».

Για το γκολ που δέχτηκε:
«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, από την κόντρα η μπάλα θα μπορούσε να είχε πάει αριστερά ή δεξιά, αλλά εν τέλει πήγε μέσα. Ίσως ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλά όπως είπα έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το ματς λίγο νωρίτερα».

Για το ποια επέμβαση ξεχωρίζει από τις πολλές που έκανε:
«Πραγματικά δεν ξέρω, μάλλον δεν τις θυμάμαι όλες. Όπως είπα, δεν ήταν αρκετές για να πάρουμε τη νίκη».

Για τη συνέχεια:
«Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ με ένα συγκεκριμένο πλάνο. Αν στα πλέι-άουτ παλέψουμε όπως το κάναμε σήμερα, νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Για τον νέο προπονητή, Λεωνίδα Βόκολο:
«Πάντα αλλάζει κάτι όταν αλλάζει ο προπονητής. Ο κ. Βόκολος είχε πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα, οπότε προσπάθησε να μας ανεβάσει το ηθικό, στο να μη σκύβουμε το κεφάλι. Έχουμε ακόμη 7 παιχνίδια και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια