Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κορωνοϊός: 20 οι νεκροί - Κατέληξε γυναίκα 41 ετών!

Την τελευταία της πνοή άφησε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα 41 ετών, μητέρα τριών παιδιών, εξαιτίας του κορωνοϊού. Η γυναίκα απεβίω...

Την τελευταία της πνοή άφησε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα 41 ετών, μητέρα τριών παιδιών, εξαιτίας του κορωνοϊού. Η γυναίκα απεβίωσε πριν από μερικές μέρες στο σπίτι της, σε έναν απομακρυσμένο οικισμό της Καστοριάς.

Η 40χρονη φέρεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, που συνδέεται με το αναπνευστικό, είχε παρουσιάσει συμπτώματα σχετικό με τον ιο και συγκεκριμένα πυρετό. Φέρεται να επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της απομονωμένη.

Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγειας της, κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά συμφωνα με πληροφορίες έως ότου να φθάσει στο σημείο η γυναίκα εξέπνευσε.


Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη και δείγμα, το οποίο σήμερα βγήκε θετικό στον κορωνοϊο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββοπουλος μιλώντας στο News4Health, απηύθυνε έκκληση για στήριξη του νοσοκομειου της περιοχής στο οποίο νοσηλεύονται 12 ασθενεις με κορονοιο, ενώ αλλά 14 άτομα, σε πιο σοβαρή κατάσταση νοσηλευονται σε αλλά νοσοκομεία, κυρίως της Θεσσαλονίκης.

Ο νόμος των 42 χιλιάδων κατοίκων έχει επιβεβαιωμένα 27 κρούσματα και ο φόβος για περαιτέρω διασπορά είναι μεγάλος.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια