Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόκολος: «Η απάντηση στον Πανιώνιο είναι μόνο "ναι"» (photos)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Πανιωνίου προχώρησε ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο Έλληνας coach, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα τ...

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Πανιωνίου προχώρησε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Έλληνας coach, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Ιστορικό, αυτή τη φορά από την θέση του τεχνικού της ομάδας.

“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, το Νίκο Ζαμάνη για την πολύ μεγάλη ευκαιρία μου δίνεται. Όταν μια ομάδα που έχεις υπηρετήσει 18 και πλέον χρόνια σου ζητάει τη βοήθειά της και σου ζητάει να είσαι κοντά της, τότε η απάντηση είναι μόνο “ναι”.

Εύχομαι πραγματικά, όλοι μαζί, γιατί στη δική μου φιλοσοφία το “εμείς” είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε μια ομάδα και είναι αυτό που άλλωστε έχει φέρει επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, να πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ ότι όσες ελπίδες μας έχουν μείνει, μέσα από τη δουλειά μας, με πρώτο εμένα, θα τις διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, κοιτώντας κάθε εβδομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Βόλου και τον μεγαλομέτοχο κ. Τσιμπανάκο για την κατανόηση του και την τήρηση του όρου που είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής”, ήταν αναλυτικά τα λόγια του Βόκολου".

Δείτε φωτογραφίες από την "πρώτη" του Βόκολου










Δεν υπάρχουν σχόλια