Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με προβλήματα στο ματς με την ΑΕΚ

Μια εκ των δυσκολότερων αποστολών έχει μπροστά του ο Πανιώνιος Su Casa, καθώς για την 19η αγωνιστική της EKO Basket League θα φιλοξενήσ...


Μια εκ των δυσκολότερων αποστολών έχει μπροστά του ο Πανιώνιος Su Casa, καθώς για την 19η αγωνιστική της EKO Basket League θα φιλοξενήσει (29/2, 15.30) την κυπελλούχο Ελλάδας ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε, υπό τις οδηγίες του Λίνου Γαβριήλ, με σημαντικές απουσίες, καθώς ο Φώτης Λαμπρόπουλος τέθηκε νοκ άουτ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση λόγω τραυματισμού στον γαστροκνήμιο μυ του δεξιού του ποδιού, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

 Ο πολύπειρος power forward ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και καθοριστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

 Αδικαιολογήτων απών είναι ο Brandon Bowman, ο οποίος δεν υπολογίζεται από το προπονητικό τιμ, μετά την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά την οποία επέδειξε.

 Με αυτά τα δεδομένα και μετά από την διακοπή της αγωνιστικής δράσης για 4 εβδομάδες, οι παίκτες του Λίνου Γαβριήλ θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί απέναντι στην ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία τρέχει ένα σερί 13 νικών στην EKO Basket League.

Δεν υπάρχουν σχόλια