Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συγκινητικός ο Κόρμπος: "Αυτό θα ήθελε να κάνω και η Ρενάτα..."

Ο αρχηγός του Πανιωνίου έχει αποδείξει πως πάνω απ όλα είναι άνθρωπος! Σχολιάστηκε η κίνηση του Παναγιώτη Κόρμπου να πάει μετά την ...

Ο αρχηγός του Πανιωνίου έχει αποδείξει πως πάνω απ όλα είναι άνθρωπος!

Σχολιάστηκε η κίνηση του Παναγιώτη Κόρμπου να πάει μετά την ήττα του Πανιώνιου από τον Άρη, στο μνημείο των οπαδών των “κιτρίνων” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, με τον ίδιο να αιτιολογεί την κίνησή του αμέσως μετά στη Nova.

«Όταν έβγαλε η Ρενάτα το πρόβλημα, οι οπαδοί του Άρη είχαν κρεμάσει πανό για την Ρενάτα. Οπότε από εκεί ψηλά που μας βλέπει τώρα, θα ήθελε και αυτή να το κάνω. Ήταν εκ μέρος όλων των παικτών της ομάδας, όπως τίμησαν την Ρενάτα μας έτσι και εμείς σαν ομάδα κάναμε αυτή τη κίνηση», τόνισε ο αρχηγός του Πανιωνίου, για τη γνωστή οπαδό της ομάδας του που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, είπε: "
Δεν ήρθα με την αποστολή χθες, είχα πάει στο νοσοκομείο, ήρθα το βράδυ, ήταν δύσκολο αλλά προέχει η ομάδα και να μαζέψουμε βαθμούς. Δεν γινόταν ο πυρετός να με κρατήσει έξω.

Όταν μέσα σε δέκα λεπτά τρως δύο γκολ είναι το πιο κομβικό σημείο. Και τα δύο ήρθαν από δικά μας λάθη, εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να βελτιώσουμε τα ατομικά λάθη και δεν έχουμε δικαίωμα για περισσότερα.

Όλα τα ματς από δω και πέρα είναι σημαντικά για να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Να δείξουμε στο ματς με την Ξάνθη μια καλή εικόνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια