Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα νίκη για τα κορίτσια στο Χάντμπολ

Ακόμα μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α'2 Γυναικών στο Χάντμπολ, καθώς επικράτησε εκτός έδρας...

Ακόμα μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α'2 Γυναικών στο Χάντμπολ, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της ΕΑΧ Χανίων με 34-16.

Ο Ιστορικός το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έδωσε δύο κρίσιμα παιχνίδια στα Χανιά και κατάφερε να φύγει από τη κρητική πόλη με 4 πολύτιμους βαθμούς.

Αρχικά ο Πανιώνιος το Σάββατο (1/2) το απόγευμα επικράτησε του Ωρίωνα Χανίων με 22-13 σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική, ενώ την Κυριακή (2/2) το απόγευμα επικράτησε με 34-16 της ΕΑΧ Χανιών για τα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.

Μετά από αυτές τις πολύτιμες και σπουδαίες νίκες ο Πανιώνιος έφτασε τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α'2 Χάντμπολ Γυναικών και ανέβηκε στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά η σύνθεση του Πανιωνίου στο παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή το απόγευμα απέναντι στην ΕΑΧ Χανίων.

Πανιώνιος (Κυριακίδου): Νιάρχου, Βαφειάδου 2, Καπλανίδου 1, Καραγιάννη 13, Τενκεριάν 4, Καπασά 1, Σιμητέλου, Σιδηροπούλου 10, Ζαφειράκη, Χουρσουντιάν 2, Ρώτα, Σαντοριναίου 1

Αναλυτικά η βαθμολογία του 1ου Ομίλου στο πρωτάθλημα Χάντμπολ στην Α'2 κατηγορία Γυναικών στην οποία μετέχει ο Πανιώνιος.

1. ΓΑΣ Καματερό 14
2. ΓΣ Ηλιούπολη 14
3. ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα 12
4. Πανιώνιος 10
5. Αθηναϊκός 8
6. Σεριφάτο Αιγίου 8
7. Χανιά ΕΑΧ 4
8. Πολυνίκης Ναυπλίου 2
9. Ωρίωνας Χανίων -1

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια