Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψαν στις προπονήσεις...

Οι παίκτες του Πανιωνίου Su Casa επέστρεψαν στο γήπεδο μετά το ολιγοήμερο ρεπό που πήραν λόγω της διακοπής και άρχισαν την επιχείρηση “α...

Οι παίκτες του Πανιωνίου Su Casa επέστρεψαν στο γήπεδο μετά το ολιγοήμερο ρεπό που πήραν λόγω της διακοπής και άρχισαν την επιχείρηση “ανασύνταξη” ενόψει της επανέναρξης της ΕΚΟ Basket League.

Ο Λίνος Γαβριήλ υποδέχθηκε την Πέμπτη (6/2) στο “Σοφία Μπεφόν” τους παίκτες της ομάδας, που επέστρεψαν στο γήπεδο, έπειτα από το ολιγοήμερο ρεπό που τους δόθηκε μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τρεις εβδομάδες.

Ο Ιστορικός θέλει να αφήσει πίσω του το άσχημο σερί των τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα και τα μέλη της ομάδα γέμισαν τις μπαταρίες τους, κοιτάζοντας μπροστά, ενόψει της επανέναρξης της ΕΚΟ Basket League.

Αναμφίβολα οι συνεχόμενες ήττες έχουν ρίξει την ψυχολογία στις τάξεις του Πανιωνίου, που συνεχίζει με ρεκόρ 6-12 στο πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχει πίστη πως η σκληρή δουλειά θα βοηθήσει αποφασιστικά ώστε η ομάδα να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να πετύχει το στόχο της.

Ο Λίνος Γαβριήλ δεν έχει προβλήματα με απουσίες, καθώς άπαντες ήταν παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια