Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες στο Παλαιό Φάληρο

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα της Α'1 πόλο Ανδρών, καθώς επικράτησε 9-8 του Παλαιού Φαλήρου στο ξεκίνημα ...

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα της Α'1 πόλο Ανδρών, καθώς επικράτησε 9-8 του Παλαιού Φαλήρου στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

Ο Ιστορικός ήταν δυνατός, μαχητικός και καλύτερος από τους αντιπάλους του καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασε σε μία σπουδαία και σημαντική νίκη.

Μετά από αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έφτασε στους 16 βαθμούς και μείωσε στους δύο βαθμούς την διαφορά που είχε από τον αντίπαλο του (Παλαιό Φάληρο).

Ο Ιστορικός όπως όλα δείχνουν με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής θα παραμείνει στην 8η θέση, αλλά το σημαντικό είναι ότι ξεφεύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και όπως όλα δείχνουν θα έχει μία άνετη παραμονή.

Στο ξεκίνημα του αγώνα το Παλαιό Φάληρο πήρε το προβάδισμα δύο φορές (1-0 και 2-1) και ο Πανιώνιος αντέδρασε ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο φινάλε της 1ης περιόδου.

Στη δεύτερη περίοδο ο Πανιώνιος ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του και προηγήθηκε 4-2, με το Παλαιό Φάληρο να μειώνει σε 4-3 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Η τρίτη περίοδο βρήκε τον Πανιώνιος να μπαίνει ακόμα πιο δυνατά και να προηγείται με 7-3, ωστόσο το Παλαιό Φάληρο αντέδρασε και μείωσε σε 7-5 με πέναλτι του Τρούλου και 2.37' πριν το τέλος της 3ης περιόδου.

Ο Ιστορικός πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων λίγο πριν το φινάλε της 3ης περιόδου με ωραίο σκαφτό σουτ του Καζάζη.

Στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου ο Πανιώνιος πήρε και πάλι προβάδισμα 4 τερμάτων χάρη σε τέρμα του Αλεξίου, ο οποίος διαμόρφωσε το 9-5.

Στο φινάλε της αναμέτρησης το Παλαιό Φάληρο άσκησε μεγάλη πίεση στο Πανιώνιο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 9-8, με τον Πανιώνιος να κρατάει και να παίρνει μία σπουδαία νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ταυτότητα του αγώνα

12η αγωνιστική πρωταθλήματος Α'1 Πόλο Ανδρών


ΑΟ Παλαιό Φάληρο-Πανιώνιος 8-9

Τα οκτάλεπτα:
2-2, 1-2, 2-4, 3-1

Διαιτητές:
Παϊρακταρίδης, Πολυχρονόπουλος

Οι σκόρερ του Πανιωνίου:
Αλεξίου 3, Γιαννόπουλος 3, Καζάζης 1, Δήμου 1, Μπουζάλας 1

Οι σκόρερ του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου:
Ρομπόπουλος 3, Τρούλος 3, Γαρδίκας 1, Κοπελιάδης 1

Αγώνας Α' Γύρου:
Πανιώνιος-ΑΟ Παλαιό Φάληρο 11-8

Οι συνθέσεις του αγώνα



ΑΟ Παλαιό Φάληρο (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος 3, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 3, Ντε Σόουζα, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Κοντονής, Μανδαλιός
Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 1, Γεωργακόπουλος, , Σπούνερ, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 3, Κούκουνας, Αλεξίου 3, Γαβαλάς, Βέκκος, Δήμου 1, Σπάθας, Χέλμης, Μπουζαλάς 1
Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια