Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΚΑΕ Πανιώνιος: «Ο Σάμουελς έχει συμβόλαιο με εμάς»

Τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου ενημέρωσε η διοίκηση της ΚΑΕ τονίζοντας πως ο Τζαμαϊκανός σέντερ Σαρμάντο Σάμουελς έχει συμβόλαιο με την ...

Τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου ενημέρωσε η διοίκηση της ΚΑΕ τονίζοντας πως ο Τζαμαϊκανός σέντερ Σαρμάντο Σάμουελς έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Επίσης η ΚΑΕ Πανιώνιος στην ενημέρωση της κάνει λόγο ότι ο παίκτης ανήκει στον σύλλογο και πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια.

Αναλυτικά όσα τονίζει στην ενημέρωση της η διοίκηση του Μπασκετικού Πανιωνίου: 

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa γνωστοποιεί προς πάσα κατεύθυνση, ότι ο αθλητής Sarmando Samuels έχει συμβόλαιο με την ΚΑΕ, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως το συμβόλαιο FIBA που υπογράφτηκε πρόσφατα με τον Τζαμαϊκανό σέντερ τελεί εν ισχύ και δεν υπάρχει όρος "Buy Out"

Αντίγραφο του συμβολαίου εστάλη στη Fiba, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς και στη γαλλική ομάδα Chorale roanne.

Ως εκ τούτου ο Sarmando Samuels είναι παίκτης της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa και η ομάδα μας επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντα της."

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια